fbpx

Kalendarium

Här kan du ta del av vad som händer på Tjolöholm under årets alla månader. Slottsträdgården och omgivande naturområden är alltid öppna för besökare.

Alla Aktuella öppettider hittar du här.

Välkommen!

2 july 2022

2 july 2022

Besök av Volvo P1800-bilar

Kom och beundra en av de kanske vackraste bilarna någonsin - Volvo P1800, bilen som både Helgonet och kungen har kört! Ca kl 11.30-15.00 kommer runt 65 stycken bilar att vara uppställda i gårdsmiljön. Passa på att se bilarna, träffa bilarnas ägare och dröm tillbaka i tiden då dessa bilar rullade på vägarna.

Läs mer

2 july – 7 aug. 2022

2 july – 7 aug. 2022

Galleri Loftet

För andra året huserar Göteborgskonstnären Josefin Andersson med sin konst på Tjolöholm. Du hittar Galleri Loftet ovanpå Slottsbutiken, centralt på gårdsområdet. Välkommen att gå en runda i galleriet och ta del av fantastiska målningar skapade i tusch på papper. Har du tur får du också ta del av hennes måleri då hon också kommer skapa på plats på Tjolöholm under...

Läs mer

6 july 2022

6 july 2022

Konsert med Thomas Stenström och Moonica Mac

Mitt i den vackra sommaren spelar Thomas Stenström och Moonica Mac i Tjolöholms slottsträdgård!

Förra året charmade de hela svenska folket i Så Mycket Bättre och de skriver låtar som förtrollar och inte lämnar någon oberörd. Det kommer att bli en oförglömlig kväll när de båda står på scen under samma kväll. "Äntligen" jublar Thomas Stenström, vars drivkraft alltid har...

Läs mer

23 july kl. 10 2022

23 july kl. 10 2022

Löparguidning

Upptäck godsets stigar på ett nytt sätt och få inspiration till egna springturer på Tjolöholms vackra stigar! Med trädgårdsmästare Andreas Blomberg som guide joggar ni i lugnt tempo i skogarna runt slottet och ut till Storeskog. Längs vägen blir det flera stopp där ni får veta mer om slottets natur och se vackra utsikter. Rundan är ca 6 km. Samling utanför Slottsbutiken.

Läs mer