Vill du få det mesta av ditt besök på Tjolöholm ska du gå på våra guidade turer. Det är då du får ta del av Tjolöholms historia, livsöden, slottet och trädgårdarna förr och nu. Slottet är öppet fredag till söndag kl 11-16.

Slottsentré 140 kr vuxen /30 kr barn

Besök slottet på egen hand. Gå runt och upptäck slottet med sin detaljrikedom och innovativa lösningar på egen hand. Förköp gärna biljetten via länken nedan. Det går även bra att köpa biljett på plats i Slottsbutiken eller i slottet. Biljetter gäller för en timme under angiven tid.

Guidad slottsvisning 160 kr vuxen /70 kr barn

Följ med våra kunniga guider på visning genom slottets storslagna rum och lär dig mer om slottets historia, livsöden, innovationer och inredning. Slottsvisningen tar ca 1h. Slottsentré ingår. Förköp gärna biljetten via länken nedan. Det går även bra att köpa biljett på plats i  Slottsbutiken eller i slottet.

Guidade trädgårdsvisningar

Året om kan grupper boka specialvisningar av Tjolöholms trädgårdar. Ni kan följa med våra kunniga trädgårdsmästare på en vandring i den engelska slottsträdgården på Tjolöholm, inspirerad av Arts and Crafts-rörelsens visioner om en trädgård i harmoni med naturen, som i nutid blir alltmer populärt i Europa igen. Eller så kan ni gå på visning av Allmogebyns trädgårdar. Lär dig om hur man kan plantera en rabatt inspirerad av naturens design och färgskala och få en inblick i historien bakom godsets trädgårdar som är några av landets främsta. Kontakta vår bokning för mer information om specialvisningar. 0300 – 40 46 00

Mer information

Halva priset på slottsentré med Kulturarvskortet, maila info@tjoloholm.se eller ring 0300-40 46 00 för bokning. Observera att endast köpta biljetter med avbokningsskydd återköps.

Kultur- och programverksamheten på Tjolöholms slott anordnas i samarbete med Folkuniversitetet och Region Halland.

FUlogo

Region Halland Logo-RGB