Slottet är öppet dagligen under hela sommaren, mellan kl. 11 – 16.

Slottsentré 

Besök slottet på egen hand. Gå runt och upptäck slottet med sin detaljrikedom och innovativa lösningar på egen hand. Förköp gärna biljetten via länken nedan. Det går även bra att köpa biljett på plats i Slottsbutiken eller i slottet. Biljetter gäller för en timme under angiven tid.

Guidad slottsvisning

Vill du få det mesta av ditt besök på Tjolöholm ska du gå på våra guidade turer. Det är då du får ta del av Tjolöholms historia, livsöden, slottet och trädgårdarna förr och nu. Följ med våra kunniga guider på visning genom slottets storslagna rum och lär dig mer om slottets historia, livsöden, innovationer och inredning. Slottsvisningen tar ca 1h. Förköp gärna biljetten via länken nedan. Det går bra att köpa biljett på plats i slottet.

Engelska slottsvisningar

Under sommaren erbjuder vi dagligen slottsvisningar på engelska. Visningen tar ca 1h. Förköp gärna biljetter via länken nedan. Det går även bra att köpa biljetter i butiken och på slottet.

Guidade trädgårdsvisningar

Följ med trädgårdsmästaren på en vandring i den engelska trädgården på Tjolöholm, inspirerad av Arts and Craftsrörlsens visioner om en trädgård i harmoni med naturen och med det vackra i fokus. Lär dig om hur man kan plantera en rabatt inspirerad av naturens design och färgskala och få en inblick i historien bakom godsets trädgårdar som är några av landets främsta. Trädgårdsvisningar kl. 12 varje onsdag, hela sommaren. Förköp gärna biljetter via länken nedan. Det går bra att köpa biljetter på plats, i Slottsbutiken.

Mer information

Halva priset på slottsentré med Kulturarvskortet, maila info@tjoloholm.se eller ring 0300-40 46 00 för bokning. Observera att endast köpta biljetter med avbokningsskydd återköps.

Kultur- och programverksamheten på Tjolöholms slott anordnas i samarbete med Region Halland.

Region Halland Logo-RGB