Varmt välkomna att uppleva vår populära och exklusiva tradition Afternoon tea i Tjolöholms magiska slottsmiljö! Vi bordsserverar er genom hela eftermiddagen i den magnifika slottsmatsalen. Börja med en läcker soppa till förrätt, följt av brittiska snittar och scones med tillbehör. Självfallet avslutar vi med de mest utsökta söta bakverken, allt tillagat från grunden av våra kockar i slottsköket. Till detta ingår te från slottets specialkomponerade temeny. För att förhöja er upplevelse kan ni även boka en övernattning i allmogebyn och en guidad visning av Tjolöholms slott, som sker vid ankomst till slottet. Slottsvisning och boende bokas separat.

Den 2 februari är första gången vi erbjuder Afternoon Tea på en fredag, så varför inte ta med företaget på en exklusiv upplevelse i slottsmiljö?

Vårens datum:

2, 3 och 4 februari
16 och 17 mars
23 och 24 mars
27 och 28 april
25 och 26 maj

Vill du boka slottsvisning kan du göra det här:

Lyxigt erbjudande till våra Afternoon tea gäster

Gör upplevelsen ännu mer minnesvärd och kombinera afternoon tea med övernattning i Tjolöholms kulturhistoriska boende.
Som afternoon tea-gäst erbjuder vi dig 15 % rabatt på våra boendepriser i Allmogebyn. Du kan även boka den exklusiva Grindstugan med utsikt över strandängarna.
Rabatterat boende bokas på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se. Meddela ert afternoon tea bokningsnummer vid bokningen.