Här kan du läsa om vilka lediga tjänster det finns på Tjolöholms Slott.

Städpersonal

Vi söker städpersonal som skall jobba med städ på slottet och med tvätt. Du ska ha goda språkkunskaper i svenska och engelska samt städvana inom städyrkesbranschen med minst ett års erfarenhet. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Ansökningar innehållande CV och personligt brev skickas till Elisabeth Elfström, HR-chef, på elisabeth.elfstrom@tjoloholm.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta husfru Maria Förssell Six på maria.forssell@tjoloholm.se eller tel 0300-40 46 11.

Spontanansökningar

Om du är intresserad av att jobba inom andra delar av verksamheten är spontanansökningar välkomna till elisabeth.elfstrom@tjoloholm.se. Eftersom det är 3-4 km från närmaste busshållplats rekommenderas körkort och egen bil, oavsett vilken del av verksamheten man vill arbeta inom.

Praktikplatser

Vi tar årligen emot ett antal praktikanter från högskola och andra yrkesinriktade utbildningar. Är du intresserad av att göra praktik hos oss? Skicka din förfrågan till elisabeth.elfstrom@tjoloholm.se.