Här kan du läsa om vilka lediga tjänster det finns på Tjolöholms Slott.

Områdesvärdar till Tjolöholm Slott

Just nu söker vi dig som vill arbeta med att ge service till våra besökare. Som områdesvärd på Tjolöholm Slott arbetar du aktivt med tillsyn, ombesörjer för att våra miljöer och allmänna ytor är rena och snygga samt värdskap. Du och dina kollegor är en viktig del för våra besökares helhetsupplevelse av Tjolöholm.

Det är ett självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter främst utomhus på en spektakulär plats i en vacker miljö nära hav och natur. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att tömma papperskorgar, skräpplockning och städ av olika lokaler samt värdskap på området. Du får inte vara rädd för att ta i då en del av arbetsuppgifterna är tunga.

Arbetstiden och veckodagarna när du arbetar varierar. Minst mopedkörkort krävs då det ingår att köra elbil på området. Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetet, det går inte någon buss till Tjolöholm.

I första hand är det timanställningar vi erbjuder, framför allt på helger, sommartid alla dagar i veckan. Ansökningar skickas direkt till maria.forssell@tjoloholm.se.

Erfaren serveringspersonal samt hovmästare till slottet

Att arbeta i slottets matsal är som en dröm. Vi serverar i tidstypiska kläder, går in i rollen där det känns som att ”tiden har stått stilla” sedan tidigt 1900-tal. Det är inte bara en unik upplevelse för våra gäster utan också för oss i personalen, i att medverka vid slottsrestaurangens arrangemang.

I slottsmatsalen tar vi främst emot förbokade sällskap i form av bröllop och fester. I slottsmatsalen har vi också servering av vårt klassiska och populära afternoon tea, fördelat på ett antal helger varje vår och höst, Christmas Tea under julmarknaden samt våra julmiddagar i december månad. Dessa arrangemang är vanligen förlagda på helger och i vissa fall vardagar.

Vi söker serveringspersonal med goda språkkunskaper i svenska och engelska samt serveringsvana med minst ett års erfarenhet. Dryckeskunskap är meriterande. Har man tidigare arbetat som servitris på bröllop eller fester så är det en stor fördel.

Vi söker också hovmästare, där man är ansvarig på plats för våra arrangemang. Erfarenhet i branschen krävs och vi kommer att begära referenser från tidigare arbete.

Vi söker diskpersonal under dessa arrangemang, där upplärning kan ske på plats. Har du erfarenhet är det ett stort plus!

I första hand är det visstidsanställningar vi erbjuder. Det passar bra för dig som vill arbeta extra vid sidan av studier eller som ett extrajobb.

Ansökningar skickas direkt till anna.therese.sandberg@tjoloholm.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Servispersonal till restaurang Storstugan

Vi söker serveringspersonal (erfarenhet av servering är meriterande) med möjlighet att få ett varierande jobb med stundtals högt tempo och chans att träffa många människor. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda till helger och dagtid, men även kvällsarbete förekommer.  Tänk på att slottet enklast nås med bil, då det saknas allmänna kommunikationer. Skicka din ansökan med cv och personligt brev till anna.therese.sandberg@tjoloholm.se.

Städpersonal

Vi söker även städpersonal som skall jobba med städ på slottet och i hotellverksamheten samt med tvätt. Du ska ha goda språkkunskaper i svenska och engelska samt städvana inom städyrkesbranschen med minst ett års erfarenhet. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Ansökningar skickas direkt till maria.forssell@tjoloholm.se.

Trädgårdspersonal

Tjolöholms Slott har stor trädgård och vidsträckta naturområden. Eventuella nyanställningar kommer att annonseras här. I första hand rör det sig om säsongs- och timanställningar. Vi samarbetar också med trädgårdsutbildningar om praktikplatser. Kontaktperson är chefsträdgårdsmästare Eva Rosén, eva.rosen@tjoloholm.se.

Spontanansökningar

Om du är intresserad av att jobba inom andra delar av verksamheten är spontanansökningar välkomna till info@tjoloholm.se. Eftersom det är 3-4 km från närmaste busshållplats rekommenderas körkort och egen bil, oavsett vilken del av verksamheten man vill arbeta inom.

Praktikplatser

Vi tar årligen emot ett antal praktikanter från högskola och andra yrkesinriktade utbildningar. Är du intresserad av att göra praktik hos oss? Skicka din förfrågan till info@tjoloholm.se.