Här kan du se vilka lediga tjänster vi har just nu. Välkommen med din ansökan!

Kock

Vill du jobba i ett härligt och glatt gäng på Sveriges förmodligen vackraste plats? Älskar du att laga mat? Nu söker vi kock till Tjolöholms Slott för årets sommarsäsong. Du kommer främst att arbeta i restaurang Storstugan, öppen dagtid fredag till söndag, dagligen under sommaren. Här serveras vällagad mat och goda desserter till Tjolöholms besökare, samt till bussgrupper, konferenser, middagar och julbord.

Vi ser gärna att du behärskar både det kalla och varma köket, har snabba ben, ett gott humör och har ett stort hjärta för matlagning. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda till helger och dagtid, men även kvällsarbete förekommer. Vi erbjuder deltidsarbete/timanställning med start efter överenskommelse. Naturligtvis har vi kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. Tänk på att Tjolöholm enklast nås med bil, då det saknas allmänna kommunikationer.

Varmt välkommen med din ansökan senast 15 mars! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan med cv och personligt brev skickas till elisabeth.elfstrom@tjoloholm.se.

Guide och slottsvärd

Skulle du vilja arbeta på sagolika Tjolöholms Slott? Har du en utpräglad känsla för värdskap och förmåga att berätta på ett medryckande och engagerande sätt? Är du intresserad av både svensk och brittisk kulturhistoria? Då ska du söka jobb som guide och slottsvärd på Tjolöholm!

Som slottsvärd är du vårt ansikte utåt, du tar du emot våra besökare och guidar dem tillrätta under evenemang i slottet. Du kommer att genomföra visningar som berättar om slottets historia och tillkomst och även guida tillfälliga utställningar.

Under vår- och höstsäsong erbjuder vi arbetstid i huvudsak på fredagar-söndagar och under sommarsäsong veckans alla dagar. Vi vill gärna att du har möjlighet att arbeta frekvent under sommarmånaderna.

Vi ser att du är en person som skapar en positiv atmosfär runt dig, både internt och externt. Du är självständig och lösningsfokuserad. Guidningarna sker i huvudsak på svenska men även på engelska. Andra språk som tex  tyska är meriterande. Förutom slottsvärd och guidning tillkommer andra kringliggande arbetsuppgifter tex öppning och stängning av byggnader etc. Universitetsutbildning med relevant inriktning eller erfarenhet av liknande är meriterande

Det är visstidsanställning vi erbjuder. Tänk på att slottet enklast nås med bil, då det saknas allmänna kommunikationer. Skicka ansökan med cv och personligt brev till slottsintendent Magdalena Kasper på magdalena.kasper@tjoloholm.se.

Städpersonal

Vi söker städpersonal som skall jobba med städ på slottet och med tvätt. Du ska ha goda språkkunskaper i svenska och engelska samt städvana inom städyrkesbranschen med minst ett års erfarenhet. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Ansökningar innehållande CV och personligt brev skickas till Elisabeth Elfström, HR-chef, på elisabeth.elfstrom@tjoloholm.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta husfru Maria Förssell Six på maria.forssell@tjoloholm.se eller tel 0300-40 46 11.

Spontanansökningar

Om du är intresserad av att jobba inom andra delar av verksamheten är spontanansökningar välkomna till elisabeth.elfstrom@tjoloholm.se. Eftersom det är 3-4 km från närmaste busshållplats rekommenderas körkort och egen bil, oavsett vilken del av verksamheten man vill arbeta inom.

Praktikplatser

Vi tar årligen emot ett antal praktikanter från högskola och andra yrkesinriktade utbildningar. Är du intresserad av att göra praktik hos oss? Skicka din förfrågan till elisabeth.elfstrom@tjoloholm.se.