Här kan du läsa om vilka lediga tjänster det finns på Tjolöholms Slott just nu.

Slottsguider och evenemangspersonal

Vill du arbeta extra på Tjolöholms Slott? Skicka gärna din ansökan till oss. Vi har verksamhet året runt och öppet dagligen under sommaren.

Är du intresserad av att arbeta som guide eller i slottsbutiken, skicka ansökan till karin.kvicklund@tjoloholm.se. Är det främst våra evenemang du vill arbeta på, skicka ansökan till david.dagemark@tjoloholm.se.

Städpersonal

Vi söker även städpersonal som skall jobba med städ på slottet och i hotellverksamheten samt med tvätt. Vi söker personer med goda språkkunskaper i svenska och engelska samt städvana inom städyrkesbranschen med minst ett års erfarenhet. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Ansökningar skickas direkt till maria.forssell@tjoloholm.se.

Serveringspersonal

Till slottet och Storstugan behövs serveringspersonal. Vi söker personer med goda språkkunskaper i svenska och engelska samt serveringsvana med minst ett års erfarenhet. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Ansökningar skickas direkt till peter.wall@tjoloholm.se.

Trädgårdspersonal

Tjolöholms Slott har stor trädgård och vidsträckta naturområden. Eventuella nyanställningar kommer att annonseras här. I första hand rör det sig om säsongs- och timanställningar. Vi samarbetar också med trädgårdsutbildningar om praktikplatser. Kontaktperson är chefsträdgårdsmästare Eva Rosén, eva.rosen@tjoloholm.se.

Vaktmästare

På Tjolöholms gods finns många byggnader som behöver underhåll. Våra arrangemang och dagliga verksamhet behöver också ha ett fungerade vaktmästeri. Vi söker därför dig som är intresserad av att arbeta med vaktmästeri. I första hand erbjuds säsongs- och timanställningar. Ansökningar skickas till david.dagemark@tjoloholm.se.

Spontanansökningar

Om du är intresserad av att jobba inom andra delar av verksamheten är spontanansökningar välkomna till info@tjoloholm.se. Eftersom det är 3-4 km från närmaste busshållplats rekommenderas körkort och egen bil, oavsett vilken del av verksamheten man vill arbeta inom.

Praktikplatser

Vi tar årligen emot ett antal praktikanter från högskola och andra yrkesinriktade utbildningar. Är du intresserad av att göra praktik hos oss? Skicka din förfrågan till info@tjoloholm.se.