Slott

Slottet och utställningen ”Queen Victoria – Dressed to Rule an Empire” är öppet i samband med julmiddag samt kl 11-16 den 25-30 december. Efter det stänger slottet för säsongen, för att åter öppna upp 11 februari. Förköp gärna då antalet biljetter är begränsat.

Trädgård och natur

Upptäck Tjolöholms trädgårdar och naturområden! Trädgårdarna och naturområdena är normalt öppna varje dag, dygnet runt. Under julmarknaden är det entré.

Missa inte mängderna av promenadvägar på godset som kan ta dig på långa promenader i skog och längs havet. Klicka här för att hitta kartor.

Mat och dryck

Restaurang Storstugan serverar julbord i december torsdag-söndag (endast förbokningar) och efter det stänger Storstugan för säsongen, för att åter öppna upp 11 februari.

Kafé Manegen håller öppet 3-19 december, fredag-söndag kl 11-16. Under jullovet har Kafé Manegen öppet varje dag 25 december-9 januari, efter det öppet fredag-söndag. Här serveras lättare lunch och fika. Kaféet är inrett i godsets gamla ridhus, så här finns gott om ytor och högt i tak, dessutom finns det många bord utomhus. All mat går att få som take away.

Alla besökare är varmt välkomna att ta med egen matsäck och njuta av picknick i slottsträdgården eller i naturområdena. På badstranden finns grillplatser och picknickbänkar för allmänheten.

Shopping

Slottsbutiken håller öppet 3-19 december, fredag-söndag kl 11-16. Under jullovet har Slottsbutiken öppet varje dag 25 december-9 januari, efter det öppet fredag-söndag. Här hittar du slottets utvalda presentartiklar och delikatesser.

Vagnsmuseum

Öppet samma dagar som Slottsbutiken.

Barn och familj

I Tjolöholms lekby kan barnen stoja och leka inomhus, i återskapad Tjolöholmsmiljö med stuga, skola och stall. Öppen 3-19 december, fredag-söndag kl 11-16. Under jullovet har lekbyn öppet varje dag 25 december-9 januari, efter det öppet fredag-söndag. Entré 60 kr.

”Jakten på det försvunna Tjolöholm” tar med dig till spännande platser på godset och med hjälp av qr-koder får du lösa en rebus och kan vinna pris. Läs mer här. 

Lekskeppet vid badstranden är tillgängligt dygnet runt. Klicka här för att läsa mer om alla aktiviteter för barn.

Boende

Att checka in på Tjolöholm är inte som att komma till ett vanligt hotell. Här bor man i eget hus, i historisk miljö som gäst på godset. Du får egen trädgård och kan sköta dig helt själv, vill du inte träffa eller komma nära någon under din vistelse går det utmärkt, så boendet är ett bra alternativ så här i virustider. Du kan stanna en natt, weekend eller veckovis. Välkommen att boka online eller på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.

Med reservation för ändringar.