Tjolöholms Slott håller tills vidare öppet som planerat, men vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer med anledning av coronaviruset och uppdaterar hemsidan vid eventuella ändringar i verksamheten. Istället för slottsvisningar och visning av utställningen ”Dresses & Decadence – The Stylish 1920s” finns möjlighet att på egen hand besöka slottets första våning. Restaurang Storstugan erbjuder även uteservering och take away, för den som vill ta med något gott att äta ut till naturen. Handsprit finns tillgängligt på många olika platser, och för både personal och gäster gäller naturligtvis att den som har minsta sjukdomssymtom ombeds stanna hemma. Glöm inte att slottsträdgården och naturen bjuder på vårblommor, skön avkoppling och hälsosam luft!

Nu har vårsäsongen startat, och de första vårblommorna blommar för fullt. Slottsträdgården och naturområdena är alltid öppna, så kom gärna och promenera i trädgården och på de otaliga stigar som finns på godset.

Slott

På grund av coronaviruset väljer vi att pausa alla allmänna visningar av slottet och utställningen ”Dresses and Decadence – The Stylish 1920s”. Istället finns det möjlighet att på egen hand bese slottets första våning samt delar av klädutställningen. Slottet är öppet lördagar, söndagar och helgdagar (påsköppet 9-13 april) kl 11-16. Entré till slottet 75 kr, barn 5-15 år 25 kr. Det finns inte någon möjlighet att förköpa biljett, utan entrébiljett betalas på plats i slottet.

Trädgård

Upptäck Tjolöholms trädgårdar och naturområden! Trädgårdarna och naturområdena är normalt öppna varje dag, dygnet runt.

Mat och dryck

Restaurang Storstugan har öppet kl 12-16 lördagar, söndagar och helgdagar. Storstugan har solig uteservering och erbjuder även picknickkorgar och take away. Kafé Manegen är öppen från 9 april.

Alla besökare är varmt välkomna att ta med egen matsäck och njuta av picknick i slottsträdgården eller i naturområdena. På badstranden finns grillplatser och picknickbänkar för allmänheten.

Shopping

Slottsbutiken i Manegen är öppen lördagar, söndagar och helgdagar kl 10.30-16.

Barn och familj

Lekskeppet vid badstranden är tillgängligt dygnet runt. Utvalda dagar ges även dramatiserade barnvisningar av slottet. Klicka här för att läsa mer om alla aktiviteter för barn.

Mer att upptäcka

Missa inte mängderna av promenadvägar på godset som kan ta dig på långa promenader i skog och längs havet. Klicka här för att hitta kartor.

Boende

Att checka in på Tjolöholm är inte som att komma till ett vanligt hotell. Här bor man i eget hus, i historisk miljö som gäster på godset. Det går bra att stanna en natt, weekend eller veckovis. Välkommen att boka på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.