Julmarknad 15-17 nov, 22-24 nov och 28 nov-1 dec med områdesentré. Öppet lördagar och söndagar under hösten. Slottsträdgården och naturområdena är tillgängliga dygnet runt.

Julmarknad 

Julmarknaden pågår 15-17 nov, 22-24 nov och 28 nov-1 dec, öppet vardagar kl 12-20 och helger kl 10-18.

Slott

Den märkliga slottsbyggnaden är öppen för visningar under julmarknaden, lördagar och söndagar i december samt 25-30 december. Du kan välja mellan att följa med på en slottsvisning där du får veta mer om slottets historia och arkitektur, eller en visning av 2019 års stora utställning, ”Bohemian Luxury – Liberty style at Tjolöholm”. Exakta tider ser du när du klickar på biljettlänken.

Köp biljetter till slottsvisningarna (inget förköp under julmarknaden)

Trädgård

Upptäck Tjolöholms trädgårdar och naturområden! Trädgårdarna och naturområdena är normalt öppna varje dag, dygnet runt.

Mat och dryck

Restaurang Storstugan är öppen under julmarknaden samt för julbord i december.  Kafé Manegen är öppen under julmarknaden samt 25-30 december (kl 10.30-16).

Alla besökare är varmt välkomna att ta med egen matsäck och njuta av picknick i slottsträdgården eller i naturområdena. På badstranden finns grillplatser och picknickbänkar för allmänheten.

Shopping

Slottsbutiken i Manegen är öppen under julmarknaden samt 25-30 december (kl 10.30-16).

Barn och familj

Lekskeppet vid badstranden är tillgängligt dygnet runt. Klicka här för att läsa mer om alla aktiviteter för barn.

Mer att upptäcka

Missa inte mängderna av promenadvägar på godset som kan ta dig på långa promenader i skog och längs havet. Klicka här för att hitta kartor.

Boende

Att checka in på Tjolöholm är inte som att komma till ett vanligt hotell. Här bor man i eget hus, i historisk miljö som gäster på godset. Det går bra att stanna en natt, weekend eller veckovis. Välkommen att boka på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.