Visningar varje helg från och med 2 februari. Slottsträdgården, naturområdena och badstranden är tillgängliga dygnet runt.

Slott

Den märkliga slottsbyggnaden är öppen för visningar lördag-söndag från och med 2 februari. Du kan välja mellan att följa med på en slottsvisning där du får veta mer om slottets historia och arkitektur, eller en visning av 2019 års stora utställning, ”Bohemian Luxury – Liberty style at Tjolöholm”. Exakta tider ser du när du klickar på biljettlänken.

Köp biljetter till slottsvisningarna

Trädgård

Upptäck Tjolöholms trädgårdar och naturområden. På hemsidan kan du läsa mer om trädgårdarna och se kartor över de många stigarna på godset. Trädgårdar och naturområdena är öppna varje dag, dygnet runt.

Mat och dryck

Storstugan är öppen lördagar, söndagar och helgdagar kl 12-16. Här serveras varmrätter, smörgåsar och fika.

Kafé Manegen är öppet lördagar, söndagar och helgdagar kl 10.30-16. Kaféet ligger i anslutning till lekutställningen Emil! och erbjuder pannkaksbuffé, smörgåsar och fika.

Alla besökare är varmt välkomna att ta med egen matsäck och njuta av picknick i slottsträdgården eller i naturområdena. På badstranden finns grillplatser och picknickbänkar för allmänheten.

Shopping

Slottsbutiken i Manegen är öppen lördagar, söndagar och helgdagar kl 10.30-16.

Barn och familj

Lekutställningen Emil! i Manegen är öppen lördagar, söndagar och helgdagar kl 10.30-16.

Lekskeppet vid badstranden är tillgängligt dygnet runt. Klicka här för att läsa mer om alla aktiviteter för barn.

Mer att upptäcka

På Tjolöholm finns mycket att upptäcka! Missa inte köksträdgården i Allmogebyn, utanför museistugan Hemtrefnaden på vägen mot Storstugan. Trädgården är alltid öppen för besök. Det finns också mängder av promenadvägar på godset, för långa promenader i skog och längs havet.

Boende

Att checka in på Tjolöholm är inte som att komma till ett vanligt hotell. Här bor man i eget hus, i historisk miljö som gäster på godset. Det går bra att stanna en natt, weekend eller veckovis. Välkomna att boka på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.