Just nu är det vinterstängt på Tjolöholms Slott. Men slottsträdgården och naturområdena är alltid öppna, så kom gärna och promenera i trädgården och på de otaliga stigar som finns på godset. Vid snö finns det också en pulkabacke mellan slottet och havet. Den 15 februari öppnar slottet och Storstugan igen.

Slott

Den märkliga slottsbyggnaden är öppen för visningar 15 februari-30 december. Du kan välja mellan att följa med på en klassisk slottsvisning där du får veta mer om slottets historia och arkitektur, eller en visning av 2020 års stora utställning, ”Dresses & Decadence – The stylish 1920s”. Exakta tider ser du när du klickar på biljettlänken. Biljetter till vårens visningar släpps inom kort.

Köp biljetter till slottsvisningarna.

Trädgård

Upptäck Tjolöholms trädgårdar och naturområden! Trädgårdarna och naturområdena är normalt öppna varje dag, dygnet runt.

Mat och dryck

Restaurang Storstugan öppnar åter 15 februari och har öppet helger under vår och höst samt dagligen under sommaren. Kafé Manegen är öppen från 9 april.

Alla besökare är varmt välkomna att ta med egen matsäck och njuta av picknick i slottsträdgården eller i naturområdena. På badstranden finns grillplatser och picknickbänkar för allmänheten.

Shopping

Slottsbutiken i Manegen har säsongsstängt nu och öppnar åter 14 mars.

Barn och familj

Lekskeppet vid badstranden är tillgängligt dygnet runt. Klicka här för att läsa mer om alla aktiviteter för barn.

Mer att upptäcka

Missa inte mängderna av promenadvägar på godset som kan ta dig på långa promenader i skog och längs havet. Klicka här för att hitta kartor.

Boende

Att checka in på Tjolöholm är inte som att komma till ett vanligt hotell. Här bor man i eget hus, i historisk miljö som gäster på godset. Det går bra att stanna en natt, weekend eller veckovis. Välkommen att boka på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.