Upptäck Barnladan på Tjolöholm i Magasinet

I Barnladan väntar en magisk upplevelse! Vi har öppet varje dag mellan 10.00 och 17.00 så kom och lek och skapa med oss. En bra inomhusaktivitet för regniga sommardagar!

Klädkammare Förvandlas i vår klädkammare, barnen kan prova olika kläder och känna sig som en del av slottet. Vem vet, kanske hittar ni er inre kunglighet?

Pysselhörna Här kan barnen skapar stora blommor och färglägga dem i alla sommarens färger! Låt kreativiteten flöda och skapa unika konstverk att ta med hem eller plantera dem i Barnladans inomhusträdgård.

Tramptraktorer/Käpphästar Vi har tramptraktorer och en riktigt traktor som gärna vill bli klättrad på. Våra käpphästar behöver kärlek, motion och hoppar gärna över hinder.

Lekby Utforska och ha kul i vår charmiga lekby, byggd i stil med tidigt 1900-tal. En återskapad historisk lekplatsmiljö inspirerad av Tjolöholms historia.

Kafé Ta en paus i leken för en fika eller besök den gulabyggnaden intill och njut av vårt nyrenoverade Trädgårdskafé Manegen. Perfekt för både stora och små som behöver fylla på energin med godsaker, mat och dryck. Meny och info: https://www.tjoloholm.se/besok-tjoloholm/mat-och-dryck/

Teaterföreställningar Klockan 13.00 vissa dagar har vi teaterföreställningar med klassiska karaktärer som Klas Klättermus, Pippi Långstrump och Teddybjörnen Fredriksson. Boka teaterbiljetter här

Sångstund På dagar då teaterföreställningarna spelas håller skådespelarnas  en gratis sångstund klockan 11, där alla barn är välkomna att sjunga med.

 

I sommar har vi även skapande barnworkshops, läs mer om dem här detta här: https://www.tjoloholm.se/barnworkshops-glomda-varldar/

Eller ta med och barnen på slott och trädgårdsvisningar Biljetter och info: https://www.tjoloholm.se/besok-tjoloholm/visningar/

Packa picknickväskan och slå er ner på gräsmattan vid vår badplats. Här finner ni även lekskeppet Montrose. Det sägs att skeppet kommer från staden Montrose i Skottland, staden som slottets byggherrar James Fredrik och Blanche Dickson härstammade ifrån.

Vi ser fram emot att välkomna er till en dag fylld av lek, kreativitet och magi här på Tjolöholm i Magasinet!