Tjolöholms unika och vackra miljöer lämpar sig utmärkt för fotograferingar och filminspelningar av olika slag. Nedan kan du läsa mer om vad som gäller om du vill genomföra en fotografering eller filmning på Tjolöholm. Klicka här för att istället läsa mer om några av de filminspelningar som genomförts på Tjolöholm under 100 år.

Privatpersoner är välkomna att ta bilder på våra byggnader och trädgårdar. För publicering i sociala medier, tagga gärna med #tjolöholm. I slottet får man fotografera på visningarna, utan blixt och under förutsättning att man inte stör andra besökare eller visningen.

Kommersiella fotograferingar och filmatiseringar tillåts endast efter överenskommelse med Tjolöholms Slott. Detta gäller både utomhus i trädgårdarna, inomhus i slottet och övriga byggnader på området.

Antalet förfrågningar med Tjolöholm som location är stort. Därför måste det bokas, så att vi kan hänvisa till lämpliga tillfällen, erbjuda en god service och se till att olika fotograferingar inte krockar med varandra eller våra egna arrangemang.

Tänk gärna på att september till och med maj är den bästa tiden på året för fotografering och filmning på Tjolöholm, då vi har öppet enbart fre-sön. Juni, juli och augusti är vår högsäsong då vi har öppet dagligen . Området och trädgårdarna är öppna för allmänheten alla dagar året om.

Tjolöholms Slott erbjuder en rad olika typer av miljöer som lämpar sig mycket väl för fotografering och film och vi är glada åt alla förfrågningar. Stiftelsen Tjolöholm förbehåller sig rätten att avgöra om förfrågan är förenlig med Tjolöholms Slotts värdegrund och varumärke, samt sätter pris efter bland annat hur omfattande produktionen är.

För pris och mer information kontakta Tjolöholm på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.