Årskort

För dig som besöker Tjolöholms Slott ofta rekommenderar vi Tjolöholms årskort. Det är en personlig värdehandling som ger innehavaren (en person) rätt till följande under ett helt år:

Fri entré på klassiska slottsvisningar

Fri parkering på godsets parkeringsplatser

10 % rabatt på mat- och kaféutbudet i Storstugan och Kafé Manegen

10 % rabatt i Slottsbutiken

10 % rabatt på boende på Tjolöholms Slottshotell (gäller ej veckouthyrning)

Årskortet kostar 350 kr och finns till försäljning i Slottsbutiken och Storstugan. Du kan också beställa det i vår webshop. Du får då årskortet hemskickat till din postadress inom ett par dagar. Årskortet börjar gälla från inköpsdagen och ett år framåt.

Klicka här för att köpa årskort i webshopen.

Presentkort

Ett presentkort till Tjolöholms Slott är en uppskattad gåva. Vi rekommenderar vårt populära afternoon Tea i slottsmatsalen eller middag i Storstugan. Gamla som unga kärlekspar skämmer du förstås lättast bort med en romantisk weekend i slottsmiljö!

Vill du ge bort ett presentkort som kan användas till de tjänster vi säljer via biljettsystemet Tickster? Det gäller bland annat afternoon tea, julbord, visningar och olika slags evenemang. Då klickar du här för att köpa presentkort.

Vill du hellre ge bort ett presentkort som kan användas i till exempel Restaurang Storstugan, Slottsbutiken eller till Tjolöholms kulturhistoriska boende? Då beställer du presentkortet på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.