Tjolöholms gods är en oas som erbjuder ljuvlig avkoppling från stadslivets vardagspuls. Att bo i något av våra boenden är inte som att komma till ett vanligt hotell. Här bor ni i eget hus, i historisk miljö och i de flesta fall med egen trädgård och eget kök. Vi har ingen hotellreception utan du checkar in på egen hand. Observera också att vi normalt sett inte har någon kvällsöppen servering eller frukost, men mellan 12 juni-15 aug har vi frukostservering i restaurang Storstugan mellan 8.30-10.00 som bokas i samband med övernattningen.

Om ni bara bokar en natt vill vi verkligen rekommendera er att ha extra tid före er incheckning eller efter er utcheckning för att riktigt hinna njuta av Tjolöholms slott, slottsträdgård och naturomgivningar.

Du kan boka boende i allmogebyn via knappen nedan. Vi har också boende i Grindstugan, som inte är bokningsbart online. Kontakta oss på 0300-404600 eller info@tjoloholm.se om du vill boka dessa eller har andra frågor till oss!

Priset för boende varierar med säsong, veckodag och längd på vistelsen. I grundpriset ingår alltid två personer. Vistelser över flera nätter ger lägre pris per natt. Utöver två personer kostar extra vuxen 300 kr/natt och extra barn 4-12 år 200 kr/natt.

Höstlovserbjudande!

Ta med familjen och njut av några avkopplande dagar i Tjolöholms kulturhistoriska boende. Under vecka 44, ankomst tisdag-fredag, erbjuder vi rabatt för alla som stannar minst två nätter. Vi bjuder dessutom på frukost serverad framför brasan i Storstugan, broschyrer som visar Tjolöholms många promenadstigar samt QR-kodsjakten Äventyrsrundan. Barnen får med detta paket leka utan extra kostnad i Tjolöholms lekby i Kafé Manegen, inklusive upptäcktsfärd och present.

 

2018_COE_Logos_Green-bkg_translations_sv_SEbykarta 2014

Allmogebyn

Husen är parhus och består av två lägenheter med egen ingång och trädgård. De är inredda i sekelskiftesstil och består av en sängkammare med himmelssäng och kakelugn samt en storstuga med stor matplats och ett fullt utrustat kök. Vedspisen är bevarad i originalskick. I varje hus finns det två bäddar i dubbelsäng samt två enkelbäddar i fållbänkar.LÄS MER

Grindstugan

Huset är inrett i engelsk cottagestil med vackra jugendmöbler. På nedre plan finns fullt utrustat kök samt vardagsrum med matsal och öppen spis. En trappa upp väntar den ljuvliga sängkammaren i Tjolöholmsgrönt med textilier av William Morris. Huset har två bäddar i dubbelsäng samt två bäddar i bäddsoffa och badrum med badkar.Will_June 26th-3738LÄS MER