Tjolöholms gods är en oas som erbjuder ljuvlig avkoppling från stadslivets vardagspuls. Att bo i något av våra boenden är inte som att komma till ett vanligt hotell. Känslan här är nästan som att komma hem till någon. Ni bor i ett eget omsorgsfullt inrett hus, i historisk miljö och med egen trädgård och eget kök. Vi har ingen hotellreception utan du checkar in på egen hand. Observera också att vi normalt sett inte har någon kvällsöppen servering. Frukost erbjuds i restaurang Storstugan onsdag-söndag 8.30-10.00. Under högsäsong erbjuder vi frukost alla veckans dagar. Frukost kan bokas i samband med övernattningen.

Om du bara bokar en natt vill vi verkligen rekommendera dig att ha extra tid före incheckning eller efter utcheckning för att riktigt hinna njuta av Tjolöholms slott, slottsträdgård och naturomgivningar. Parkeringen som ingår i boendet gäller från 13.00 incheckningsdagen till 13.00 utcheckningsdagen.

Kontakta oss på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se om du har frågor till oss! Priset för boende varierar med säsong, veckodag och längd på vistelsen. I grundpriset ingår alltid två personer. Utöver två personer kostar extra vuxen 300 kr/natt och extra barn 3-14 år 200 kr/natt. Vistelser över flera nätter ger lägre pris per natt.

 

Allmogebyn

Husen är parhus och består av två lägenheter med egen ingång och trädgård. De är inredda i sekelskiftesstil och består av en sängkammare med himmelssäng och kakelugn samt en storstuga med stor matplats och ett fullt utrustat kök. Vedspisen är bevarad i originalskick. I varje hus finns det två bäddar i dubbelsäng samt två enkelbäddar i fållbänkar.LÄS MER

Grindstugan

Huset är inrett i engelsk cottagestil med vackra jugendmöbler. På nedre plan finns fullt utrustat kök samt vardagsrum med matsal och öppen spis. En trappa upp väntar den ljuvliga sängkammaren i Tjolöholmsgrönt med textilier av William Morris. Huset har två bäddar i dubbelsäng samt två bäddar i bäddsoffa och badrum med badkar.Will_June 26th-3738LÄS MER