Att bo i något av våra boenden är inte som att komma till ett vanligt hotell. Känslan här är nästan som att komma hem till någon. Ni bor i ett eget omsorgsfullt inrett hus, i historisk miljö och med egen trädgård och eget kök. Observera också att vi normalt sett inte har någon kvällsöppen servering. Frukost erbjuds i Restaurang Storstugan onsdag-söndag 8.30-10.00. Under högsäsong erbjuder vi frukost alla veckans dagar. Frukost kan bokas i samband med övernattningen.

Om du bara bokar en natt vill vi verkligen rekommendera dig att ha extra tid före incheckning eller efter utcheckning för att riktigt hinna njuta av Tjolöholms slott, slottsträdgård och naturomgivningar. Parkeringen som ingår i boendet gäller från 13.00 incheckningsdagen till 13.00 utcheckningsdagen.

I anslutning till byn finns även en husbilsparkering där avgiften betalas via Easypark. Toalettfaciliteter för husbilsgäster finns i Gårdskontoret vid den stora parkeringen.

Några recensioner från tidigare gäster:
“Helt fantastiskt miljö! Lugnt, skönt och oändligt vackert!”
“Mycket större än vi trodde. Och ännu finare än på bilderna, vilket man sällan är med om. Imponerade av hur välutrustad stugan var!”
“Har aldrig känt mig så utvilad och fylld med energi efter en enda övernattning”

Din åsikt är viktig för oss! Ge oss gärna ett omdöme efter din vistelse genom att klicka här

 

 

Allmogebyn

Husen är parhus och består av två lägenheter med egen ingång och trädgård. De är inredda i sekelskiftesstil och består av en sängkammare med himmelssäng och kakelugn samt en storstuga med stor matplats och ett fullt utrustat kök. Vedspisen är bevarad i originalskick. I varje hus finns det två bäddar i dubbelsäng samt två enkelbäddar i fållbänkar.

LÄS MER

Grindstugan

Huset är inrett i engelsk cottagestil med vackra jugendmöbler. På nedre plan finns fullt utrustat kök samt vardagsrum med matsal och öppen spis. En trappa upp väntar den ljuvliga sängkammaren i Tjolöholmsgrönt med textilier av William Morris. Huset har två bäddar i dubbelsäng samt två bäddar i bäddsoffa och badrum med badkar.

LÄS MER