Att checka in på Tjolöholm är inte som att komma till ett vanligt hotell. Här bor ni i eget hus i historisk miljö. Nedan finns mer information om Tjolöholms boende som kan vara bra att känna till. Tveka inte att kontakta oss på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se om det är något mer du undrar över!

INGÅR PARKERING?

Parkering ingår i boendet. Ett parkeringstillstånd finns i stugan, placera det väl synligt i bilen annars riskerar ni parkeringsböter.

Hur bokar jag för barnen?

Barn 4-12 år bokas som barn och får då en egen bäddad säng. Barn 0-3 år bokas utan kostnad som spädbarn och kan då sova i vårdnadshavarens säng eller i egen medhavd resesäng. Bäddad resesäng för barn 0-3 år kan bokas för 300 kr.

HUR CHECKAR JAG IN?

Då vi saknar bemannad reception sköter man incheckningen själv, enligt instruktioner som ges vid bokningen. Gångavstånd från parkeringen är mellan 80-250 meter beroende på stuga.

HUR GÖR VI MED DISKEN?

Bäddade sängar, handdukar och slutstädning ingår i boendet. Vi förväntar oss att våra gäster inte lämnar efter sig smutsig disk.

FINNS DET TV?

Det finns ingen tv i boendet. Samtliga boende har radio.

FINNS WIFI?

Wifi finns i samtliga boenden utan kostnad. Se ankomstinformationen i boendet eller kontakta bokningen på 0300-40 46 00 för att få inloggningsuppgifter.

HAR VI EGEN TRÄDGÅRD?

Alla hus har egen trädgård. Husen i Allmogebyn, undantaget Sjukstugan, består av parhus, men husen har helt separat ingång och egen trädgård. Trädgårdarna är barnvänliga och delvis inhägnade. Sommartid finns det utemöbler i trädgården.

VAR KAN VI ÄTA?

Observera att Tjolöholm inte har någon kvällsöppen restaurang på området då Storstugans kafé och lunchrestaurang stänger kl 16 (öppen helger samt dagligen under sommaren). Grindstugan och Allmogebyns stugor har ett eget kök med spis, ugn, kylskåp samt mikrovågsugn där ni enkelt kan laga er egen middag. Frys finns i Grindstugan samt hus 1B Smeden Lindvalls.

Mellan 12 juni-15 aug har vi frukostservering i restaurang Storstugan mellan 8.30-10.00 som bokas i samband med övernattningen.

FÅR VI TA MED HUNDEN?

I Stuga 1A och 1B är husdjur välkomna. På Tjolöholms område i övrigt är kopplade hundar välkomna utomhus.

Var är min bekräftelse?

Ibland hamnar bekräftelsen i mailens skräppost, så saknar du faktura/bekräftelse/nyckelkod, börja med att titta där.