fbpx

Kalendarium

Här kan du ta del av vad som händer på Tjolöholm under årets alla månader. Slottsträdgården och omgivande naturområden är alltid öppna för besökare.

Alla Aktuella öppettider hittar du här.

Välkommen!

17 march – 19 march 2022

17 march – 19 march 2022

Knitting for Kalinka!

Varmt välkommen till ett stickretreat där du har möjlighet att sticka och inspireras tillsammans i unik miljö.

Under några dagar har du möjligheten att bo i den idylliska Allmogebyn och uppleva historiens vingslag medan vi stickar och har workshops. Vi äter gott i nationalromantiska  restaurang Storstugan där kockarna brinner för kvalitet och säsongens variationer.

Husen i...

Läs mer

26 march 2022

26 march 2022

Växtstöd – workshop

I denna workshop får du lära dig att göra de olika typerna av växtstöd som har kommit att bli signifikanta med Tjolöholm. Här använder vi oss av björk, ask och andra trädslag. Varje år gör trädgårdsmästarna nya växtstöd till blommor och grönsaker av vad naturen har att erbjuda. Det blir vackra organiska stöd i olika storlekar och form som pryder sin plats i...

Läs mer

26 march – 27 march 2022

26 march – 27 march 2022

Afternoon tea

På Tjolöholms Slott kan du njuta av afternoon tea som serveras i familjen Dicksons anda, helt enligt slottets egna brittiska traditioner. Den lyxiga afternoon tea-upplevelsen innefattar en mängd godsaker och även möjlighet att besöka slottets eleganta rum.

GREVINNANS TEBLANDNING

Vid ankomst välkomnas du in i slottshallen och får möjlighet att i lugn och ro gå runt...

Läs mer