fbpx

Kalendarium

Här kan du ta del av vad som händer på Tjolöholm under årets alla månader. Slottsträdgården och omgivande naturområden är alltid öppna för besökare.

Alla Aktuella öppettider hittar du här.

Välkommen!

6 may – 11 may 2022

6 may – 11 may 2022

Daglig Verksamhet ställer ut – Min bild av Tjolöholm

Kungsbacka kommun har många samarbeten med Tjolöholms slott och ett av vårens samarbeten är konstutställningen ”Min bild av Tjolöholm”. Deltagare från daglig verksamhet i kommunen har målat en tavla eller tagit en bild med kamera av sin favoritplats, eller av något som är extra intressant eller vackert på Tjolöholm.

Det är många inom daglig verksamhet som tycker om att...

Läs mer

7 may – 8 may 2022

7 may – 8 may 2022

Afternoon tea

På Tjolöholms Slott kan du njuta av afternoon tea som serveras i familjen Dicksons anda, helt enligt slottets egna brittiska traditioner. Den lyxiga afternoon tea-upplevelsen innefattar en mängd godsaker och även möjlighet att besöka slottets eleganta rum.

GREVINNANS TEBLANDNING

Vid ankomst välkomnas du in i slottshallen och får möjlighet att i lugn och ro gå runt...

Läs mer

15 may kl. 12 – 15 2022

15 may kl. 12 – 15 2022

Naturaktiviteter

Den 15 maj lanserar vi Naturbingo och Stora och Lilla korsordet! Stora som små kan vandra runt i området och uppleva den vackra naturen samtidigt som ni svarar på kluriga frågor.
De yngre kan på lanseringsdagen också delta i den härliga Grönsaksdiscot för att dansa loss och ta en paus från Naturbingot och Lilla korsordet.

Bingo- och korsordsbrickorna hämtas ut och lämnas in på...

Läs mer

28 may – 29 may 2022

28 may – 29 may 2022

Food & BBQ Festival

När sommaren står för dörren är det premiär för Food & BBQ Festival på Tjolöholm - en spännande mix av mat, drycker, köks- och barbequeutrustning i och utanför Magasinet i Tjolöholms Slotts fantastiska miljöer. Här bjuds på inspiration från kunniga utställare, kända kockar och aktiviteter som köksscen, mikroseminarier, mat, vin- och ölprovning. Dessutom gästas...

Läs mer