Kalendarium

Här kan du ta del av vad som händer på Tjolöholm under årets alla månader. Slottsträdgården och omgivande naturområden är alltid öppna för besökare.

Alla Aktuella öppettider hittar du här.

Välkommen!

1 dec. – 16 dec. 2022

1 dec. – 16 dec. 2022

Julbord i Storstugan

Varje år bjöds godsets arbetare till julfest i Storstugan, och Blanche Dickson, slottets byggherre, överlämnade egenhändigt utvalda och inslagna julklappar till alla. Idag följer vi traditionen och serverar ett julbord med lokala råvaror. Vid ankomst möts ni av varm glögg och brasan sprakar hemtrevligt i den mysiga miljön i Carl Larsson stil. Olika sillinläggningar, lax, julskinka...

Läs mer

1 dec. – 18 dec. 2022

1 dec. – 18 dec. 2022

Julmiddag på slottet

Kom som gäst till slottet och fira jul som herrskapet gjorde för hundra år sedan med en lyxig upplevelse i det upplysta slottet. Slottet är vackert juldekorerat och granarna är klädda i samma färger som på grevinnans tid.

Vid ankomst är ni välkomna att bese slottet innan ni serveras välkomstdrink framför brasan i slottets stora hall. Därefter öppnar vi dörrarna till den...

Läs mer

3 dec. – 18 dec. 2022

3 dec. – 18 dec. 2022

Jul i byn – musikupplevelse och julbord

Upplev Tjolöholm som om det vore runt sekelskiftet 1900! Lyssna på julens sånger blandat med historier från förr i Slottskyrkan och njut av julbord i den ombonade Storstugan. Det blir en kväll med värme, mat, musik och allt som hör julen till på Tjolöholm.

MUSIKUPPLEVELSE I SLOTTSKYRKAN

Slottskyrkan är vackert upplyst av levande ljus och du får uppleva julen tillsammans...

Läs mer

24 dec. kl. 17 2022

24 dec. kl. 17 2022

Julbön i Slottskyrkan

Ta del av julens glada budskap och få en rofylld och stämningsrik stund i Slottskyrkan när det blir traditionsenlig julbön under ledning av kyrkoherde emeritus Ingvar Carlsson och kantor Kerstin Odeberg. Sång och musik.

Läs mer

31 dec. kl. 16 2022

31 dec. kl. 16 2022

Nyårsbön i Slottskyrkan

Fira in det nya året med stämningsfylld nyårsbön i Slottskyrkan, under ledning av kyrkoherde emeritus Ingvar Carlsson, kantor Maria Salekärr Johansson och med vacker sång från Fjärås-Förlanda församlings kyrkokör.

Läs mer