För andra året huserar Göteborgskonstnären Josefin Andersson med sin konst på Tjolöholm. Du hittar Galleri Loftet ovanpå Slottsbutiken, centralt på gårdsområdet. Välkommen att gå en runda i galleriet och ta del av fantastiska målningar skapade i tusch på papper. Har du tur får du också ta del av hennes måleri då hon också kommer skapa på plats på Tjolöholm under sommaren.

Konstnär Josefin Andersson

Josefin skapar i tusch utifrån stillhet och rörelse med meditation, yoga och naturen som främsta källor för att hitta in i flöde och skapande. Det resulterar ofta i abstrakta verk med inslag av växtlighet.

Hennes konstnärskap syftar till att föra vidare det upplevda och fungerar som en kanal mellan kropp och själ, vilket ofta gör att hon berör betraktaren med en känsla och för konstnären själv ligger abstrakt konst nära hjärtat då det finns utrymme för fri tolkning och fantasi - något som gör vår värld större och vackrare. De flesta målningar är skapade i tekniken tusch på akvarellpapper och ibland förekommer också gouache för att ge en extra dimension till verket.

Vill du ha en försmak på vad du kommer mötas av på Galleri Loftet? Ta gärna en kik på Josefins Instagram @josefin.andersson.art eller besök hennes hemsida www.alskavaranu.com.

Under högsommaren kommer även Josefin ha gästande konstnärer: Amanda Egnell, Göteborg, Mathias Frykholm, Hammarö och Eva Larsson, Stockholm (skulptur).

Öppettider

Lördag 2 Juli Vernissage, Grand Opening kl 12-16
3 juli-7 augusti dagligen kl 12-16

Du kan också boka en privatvisning. Hör av dig direkt till Josefin genom att maila kontakt@alskavaranu eller ring/smsa till 070-424 63 89.