Under sommaren huserar göteborgskonstnären Josefin Andersson med sin konst på Tjolöholm. Du hittar Galleri Loftet i Magasinet, ovanpå Slottsbutiken. Här visas målningar skapade i tusch på papper, och hon kommer också att skapa konst på plats.

Konstnär Josefin Andersson

Josefin skapar i tusch utifrån stillhet och rörelse med meditation, yoga och naturen som främsta källor för att hitta in i flöde och skapande. Det resulterar ofta i abstrakta verk med inslag av växtlighet.

Hennes konstnärskap syftar till att föra vidare det upplevda och fungerar som en kanal mellan kropp och själ, vilket ofta gör att hon berör betraktaren med en känsla och för konstnären själv ligger abstrakt konst nära hjärtat då det finns utrymme för fri tolkning och fantasi - något som gör vår värld större och vackrare. De flesta målningar är skapade i tekniken tusch på akvarellpapper och ibland förekommer också gouache för att ge en extra dimension till verket.

Läs mer på Josefin Anderssons hemsida.

Öppettider

v 22-24
Lördagar kl 11-15

Stängt midsommarhelgen

v 26-32
Torsdag 11-16
Fredag 11-16
Lördag 12-15

Du kan också boka en privatvisning. Hör av dig direkt till Josefin genom att maila kontakt@alskavaranu.com eller ring/smsa till 070-424 63 89.