På söndag den 28 maj är det Mors dag och Tjolöholm är det perfekta stället att fira! Här kan du bjuda med mamma på en tur i slottets vackra rum och följa med på guidad trädgårdsvisning bland blomstrande rabatter. Picknicken hittar ni i Kafé Manegen.

I slottet kan ni antingen gå en tur på egen hand eller följa med på en guidad visning där ni får inblick i slottets spännande historia. Mer information HÄR.

Är mamma trädgårdsintresserad kan vi varmt rekommendera en trädgårdsvisning, lördag och söndag kl 14. Mer information HÄR.

På söndag kan ni även lyssna på en föreläsning med trädgårdsmästare Andreas Blomberg om potager – en blomstrande grönsaksträdgård där grönsaker och blommor blandas. Läs mer HÄR.

Bästa presenten hittar du i Slottsbutiken som erbjuder ett brett sortiment av inredning, bruksföremål och trädgårdsartiklar. I helgen är butiken öppen fredag till söndag kl 11-17.

I slottets serveringar Kafé Manegen och Restaurang Storstugan serveras hemlagad mat på lokala råvaror och härlig fika. OBS – Storstugan är fullbokad på söndag. För våra menyer, klicka HÄR.

I Slottskyrkan mellan 13-15 blir det musik med klarinett, flöjt och piano.