fbpx

29 march – 1 april 2024

Den stora påskäggsjakten

29 march – 1 april 2024

Fira påskhelgen på Tjolöholm! Från långfredag 29 mars till annandag påsk 1 april blir det stor påskäggsjakt på Tjolöholm. Köp en karta, välj mellan tre olika rundor och få belöning från påskharen.

Påskäggsjakt: kl 11-17
Barnens Påskparad: start kl 12 och kl 15
Pris: 135 kr/karta – belöning hämtas hos påskhararna som finns på plats fram till kl 17

Nytt för i år är att vi bjuder in alla kartläsare till Barnens Påskparad, en upplevelse med äggstra allt! Följ med påskharen i jakt på påskägg. Vi sjunger och dansar oss fram på slottets mark, letar efter bokstäver vid ägg och bildar ord. Alla med rätt ord får en present av påskharen. På vägen möter vi säkert på en och annan överraskning. Påskparaden startar vid Magasinet kl 12 och kl 15, kom gärna utklädd!

Förutom påskäggsäventyret erbjuds även påskpyssel, ansiktsmålning, häst och vagn, möten med Pippi och hennes vänner, matservering, vagnsmuseum och mer! Passa även på att besöka vår charmiga Slottsbutik och få en guidad visning av slottet.

Påskkycklingens lilla gula runda: 1,2 km, passar för de minsta barnen
Påskäventyret röda rundan: 2,5 km, spännande terräng med utsikter, murar och trappor
Påskharens orange promenad: 4,1 km i Storeskog, fungerar även för barnvagnar

Fri områdesentré. Önskar du gå på påskäggsjakt i våra vackra naturområden och få en god belöning av påskharen kostar en karta 135 kr. Kartor finns till försäljning via förköp eller på plats vid vårt gårdsområde. Alla som gått en runda och löst rebusen får en present i utbyte mot en karta av påskhararna som väntar inne i Magasinet.

Mer information hittar du här.