Öppet varje helg samt under julmarknaden 15-17 november, 22-24 november och 28 november-1 december. Slottsträdgården, naturområdena och badstranden är tillgängliga dygnet runt.

SLOTT

Följ med på en slottsvisning där du får veta mer om slottets historia och arkitektur, eller en visning av 2019 års stora utställning, ”Bohemian Luxury – Liberty style at Tjolöholm”. Exakta tider ser du när du klickar på biljettlänken.

Köp biljetter till slottsvisningarna.

MAT OCH DRYCK

Restaurang Storstugan har öppet lördagar och söndagar kl 12-16, samt under julmarknaden. Här serveras varmrätter, smörgåsar och fika.

Kafé Manegen har öppet under julmarknaden. Kaféet ligger i anslutning till lekutställningen Emil! och erbjuder bland annat smörgåsar och fika.

Alla besökare är varmt välkomna att ta med egen matsäck och njuta av picknick i slottsträdgården eller i naturområdena. På badstranden finns grillplatser och picknickbänkar för allmänheten.

SHOPPING

Slottsbutiken i Manegen är öppen lördagar och söndagar kl 10.30-16, samt under julmarknaden.

BARN OCH FAMILJ

Lekutställningen Emil! i Manegen är öppen under julmarknaden.

Lekskeppet vid badstranden är tillgängligt dygnet runt. Klicka här för att läsa mer om alla aktiviteter för barn.

MER ATT UPPTÄCKA

Missa inte mängderna av promenadvägar på godset som kan ta dig på långa promenader i skog och längs havet. Klicka här för att se kartor.