Midsommarfestligheter på Tjolöholm är en av de mest populära familjeutflyktsmålen i Göteborgsregionen. Antalet besökare under de två dagarna brukar vara runt 5 000 st. Men så är också gräsmattan framför det ståtliga slottet och dess vackra omgivningar rena drömplatsen för genuin svensk midsommar.

Festligheterna börjar midsommarafton kl 12 då barnattraktionerna drar igång. Kl 13 reses midsommarstången och sedan börjar dansen. Därutöver är det diverse uppträdanden där folkdans är ett måste en sådan här dag. För barnen är det väl sörjt med olika åkattraktioner, ponnyridning etc. För de äldre finns servering, lotterier med mera, om man nu inte föredrar att deltaga med barnen i dansen eller sitta på gräsmattan och bara titta på folklivet. Festligheterna fortsätter på midsommardagen kl 13.

Så tag med barn och blomma, farmor och farfar, mormor och morfar, en filt att sitta på och upplev svensk midsommar när den är som bäst!

Program Midsommarafton

12.00 Tivolit öppnar

13.00 Midsommarstången reses, dans kring stången

13.45 Vallda Folkdanslag

14.30 Underhållning av Frasse och Catarina

15.00 Dans kring midsommarstången

Program Midsommardagen

13.00 Tivolit börjar

13.15 Dans kring midsommarstången

14.30 Dans kring midsommarstången

Entrén till midsommarfirandet är 80 kr/vuxen, fri entré för barn upp till 15 år. Parkeringsavgift tillkommer, 50 kr för fyra timmar.

Midsommarfirandet arrangeras av IFK Fjärås.