Den 21-22 juni är det midsommarfirande på Tjolöholm, ett av de mest populära familjeutflyktsmålen i Göteborgsregionen. Antalet besökare under de två dagarna brukar vara runt 5 000 st. Men så är också gräsmattan framför det ståtliga slottet och dess vackra omgivningar rena drömplatsen för genuin svensk midsommar.

Festligheterna börjar midsommarafton kl 11 då barnattraktionerna drar igång. Kl 13 reses midsommarstången och sedan börjar dansen. Därutöver är det diverse uppträdanden där folkdans är ett måste en sådan här dag. För barnen är det väl sörjt med olika tivoliattraktioner, ponnyridning etc. För de äldre finns servering, lotterier med mera, om man nu inte föredrar att deltaga med barnen i dansen eller sitta på gräsmattan och bara titta på folklivet. Festligheterna fortsätter på midsommardagen kl 11. Serveringen är öppen till 16, men tivoliattraktionerna är öppna så länge det finns intresse.

Så tag med barn och blomma, farmor och farfar, mormor och morfar, en filt att sitta på och upplev svensk midsommar när den är som bäst!

Entréavgift á 80 kr tillkommer för alla över 15 år, betalas på plats.

För ponnyridning och tivoliattraktioner tillkommer en extra kostnad.

Områdesentré. Arrangör är IFK Fjärås.