I sommar åker en av våra mest älskade artister ut på vägarna och besöker Tjolöholm! Konserten hålls i Magasinet, med sittplatser under tak.

Med turnén "50 år på jorden, 40 år i musikens tjänst" firar Peter Jöback dubbla jubileum och bjuder in svenska folket för att hylla karriären. Med sig på turné har han sitt magiska band och sin gedigna låtskatt. Under 2021 kom hans nya singel "Better Man", han tog emot medalj av kungen, gav ut sina memoarer ”Att bära sig själv” och medverkade i tv-programmet "Så mycket bättre".

2021 har varit ett fantastiskt år för Peter Jöback. Han fyllde 50 år, fick en hit med nya singeln ”Better Man”, har just givit ut  efter 40 år på scenen. 2022 inleder Peter med succé-musikalen Jesus Christ Superstar tillsammans med Ola Salo. Men i sommar är det musiken i centrum på scener runt om i sommar-Sverige!

Dörrarna öppnas kl 18, konserten startar kl 20.

Åldersgräns: 13 år

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré. Säljes endast via Eventims Kundservice 0771-130 150.

Mat, dryck och shopping

I direkt anslutning till konserten ligger Kafé Manegen som serverar lättare mat, smörgåsar och bakverk samt öl och vin, så förgyll gärna konsertbesöket med lite mat och dryck. Både inne i kaféet och på uteserveringen kan man njuta av den avkopplande utsikten över slott och trädgård. Klicka här för att se menyn. 

Kafét har denna dag öppet kl 11-20, fram till konsertens start.

Tjolöholms Slottsbutik är öppen tills konserten startar och här kan du hitta vackra ting till ditt hem och trädgård, våra egna godsaker samt dricka, glass och annat gott.