I vacker slottsmiljö blir sommarkonserten ”British Summer Concert” en pampig hyllning till några av Storbritanniens största artister som Adele, Ed Sheeran, Beatles, Coldplay, David Bowie, Eurythmics med flera. Sånginspiratörerna och artisterna Åsa och Ulf Nomark från Kungsbacka gör konserter och körevenemang runt om i Sverige, och för andra gången intar de nu Magasinet på Tjolöholms Slott tillsammans med en stor kör och bjuder på en musikupplevelse utöver det vanliga där du både får lyssna och njuta, men även sjunga med i några av de mest kända och älskade hitsen från Storbritannien. Missa inte denna energifyllda konsert, som förra gången drog fullt hus! I den närmast katedralliknande salen sitter all publik under tak och när de stora dörrarna öppnas är det som att Tjolöholms magiska omgivningar blir ett med konsertsalen.

Biljettpris 290 kr vuxen, 120 kr för barn t.o.m 14 år i målsmans sällskap. I samband med biljettköp kan du köpa till Tjolöholms goda räksmörgås som serveras i närbelägna Kafé Manegen innan konserten. Oavsett om du sitter ute i solen eller inne i det gamla ridhuset har du utsikt över trädgården och slottet. Du kan också äta middag i restaurang Storstugan innan konserten.

Arrangör: Tjolöholms Slott i samarbete med Pop-in & Sing/Nomark Sweden AB

Åsa och Ulf Nomark är från Kungsbacka och har gett ut över 10 skivor och en rad nothäften. Deras musik har sjungits av körer i hela landet och även utomlands. Med sin positiva energi och smittande glädje vill de också uppmuntra människor till att sjunga mer i sitt sångkoncept ”Pop-in & Sing”. Under de senaste åren har de, inom ramen för "Pop-in & Sing", ordnat en sommarkör som blivit mer och mer populär för varje år.

Mat, dryck och shopping

I anslutning till konserten ligger Kafé Manegen som serverar lättare mat, öl och vin. Via biljettlänken kan du förboka mat och dryck. Kaféet är öppet fram till konserten startar, kl 19.00. Medhavd mat och dryck är inte tillåtet på konsertområdet.

Tjolöholms Slottsbutik är öppen tills konserten startar och här kan du hitta vackra ting till ditt hem och trädgård, våra egna godsaker samt dricka, glass och annat gott.