Öppet fredag kl 11-17, lördag-söndag kl 10-17. 

Det finns mycket att göra och upptäcka på vår skördefest! Vi har samlat lokala producenter från hela Halland och Västra Götaland som både visar upp och har produkter till försäljning. Du får träffa våra trädgårdsmästare och lära dig mer om våra trädgårdar. Äskhults by lär dig göra senap på gammaldags vis. Det blir också artistframträdanden av olika slag. Sjung med Tjolöholms dräng, prova på käpphästbanan, gå på styltor, delta i tipspromenad, prova på tramptraktorer, hoppa i halm, pumpabowling, äppelkakstävling och mycket annat.

Du kan även provsmaka och inhandla nyskördade grönsaker och lokalproducerade delikatesser direkt från producenterna samt träffa ett par mikrobryggerier. På mattorget hittar du spännande food trucks från trakten.

Det serveras en skördeinspirerande meny i Restaurang Storstugan och i Kafé Manegen hittar du fika för alla åldrar. På en kokvagn från 1912 kommer det utomhus att grillas lokalproducerad korv från Hamra Gård och Anabo Gård.

I Tjolöholms Slottsbutik finns ett stort sortiment av vackra höstinspirerade dekorationer till hem och trädgård och hit är du även välkommen in för att köpa biljetter till slottet och få tips om allt som händer på området. Här kan du även handla utvalda växter direkt av Tjolöholms trädgårdsmästare.

ÖPPETTIDER OCH PRISER

16-18 september, öppet fredag kl 11-17, lördag-söndag kl 10-17.

Entré fredag 100 kr, lördag-söndag 120 kr, barn 3-14 år 60 kr, barn 0-2 år gratis. Förköp rekommenderas.

Endast kortbetalning.

Parkering 40 kr/fyra timmar.

 

Mediepartner: Norra Halland