Fredag 11 augusti kommer Carola till Tjolöholm. Det blir en kväll med b la  ”Främling”, ”Fångad av en stormvind” och ”Evighet”. Vi kommer självklart även att få höra oförglömliga poppärlor från hennes egen låtskatt som “Säg mig vad du står”, “På egna ben”, “Gloria”, ”Mitt i ett äventyr”, ”Tommy tycker om mig”, ”Så länge jag lever”, ”När löven faller” och ”Genom allt”. En oförglömlig kväll på en fyra decennier lång karriär!

Passa på att komma hit innan konserten startar för att njuta av all vacker natur och pampiga byggnader som finns på Tjolöholm. Avnjut en vällagad middag i Restaurang Storstugan eller kall mat i Kafé Manegen. Kafét är i direkt anslutning till konsertområdet och har öppet fram till konsertens start kl 20:00. Därefter finns det servering av enklare mat, dryck och alkohol i foodtrucks på konsertområdet fram till konsertens slut.

Även Slottsbutiken har öppet fram till konsertens start kl 20:00. Att börja ditt besök på Tjolöholm här är en bra idé eftersom butiken även fungerar som ett informationscenter. Här kan ni få tips på vad ni kan göra på vårt område, köpa biljetter till våra visningar etc. Här finns det även mängder med fina produkter som på ett eller annat sätt speglar Tjolöholm som plats. Välkomna att botanisera!

 

För frågor och svar om Carolas konsert, KLICKA HÄR