Fredag 11 augusti kommer Carola till Tjolöholm. Det blir en kväll med b la  ”Främling”, ”Fångad av en stormvind” och ”Evighet”. Vi kommer självklart även att för höra oförglömliga poppärlor från hennes egen låtskatt som “Säg mig vad du står”, “På egna ben”, “Gloria”, ”Mitt i ett äventyr”, ”Tommy tycker om mig”, ”Så länge jag lever”, ”När löven faller” och ”Genom allt”. En oförglömlig kväll på en fyra decennier lång karriär!

Frågor och svar om Carolas konsert

Fredag 11 augusti 2023, utomhus Tjolöholms Slott
Dörrar öppnar till konsertområdet kl 17.00, konsertstart kl 19.00. Konserten pågår ca 120 min.
Huvudarrangör: Jubel

Var köper jag biljetter? Biljetter säljs via tickster.com. Officiell hemsida för turnén hittar du på carolafesten.se.

Är det någon åldersgräns? Det är inte någon åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0-12 år) som kan väljas efter att du valt minst en ordinarie 18+ biljett. Barn under 13 år måste gå tillsammans med betalande vuxen (18+ år).

Var finns parkering? Parkering sker på Tjolöholms Slotts ordinarie besöksparkering. Avgift tillkommer enligt gällande taxa, 50 kronor för 4 timmar. Det är ca 200 meter från parkeringen till konsertplatsen.

Finns det ställplatser för husbil? Vi har Quick Stop, ställplatser för husbilar, i anslutning till våra parkeringar.

Är djur tillåtna? Nej, inte på konsertområdet.

Finns det servering på plats? Enklare mat och dryck finns i anslutning till konsertområdet. Alkoholservering finns, men inte i direkt avslutning till scenområdet.

Får jag ta med mig dryck eller mat in på konsertområdet? Nej, man får inte ta med sig medhavd mat eller dryck in på konsertområdet. Alkohol får endast förtäras runt Kafé Manegen på ordinarie serveringsområde.

Är det något som inte är tillåtet att ta med? Alkohol, mat och dryck, djur, uppfällda paraplyer.

När ska jag vara på plats? Konsertområdet öppnar två timmar innan konserten startar. Kafé och butik öppnar kl 11.00 på Tjolöholm och det finns möjlighet att gå visningar på dagen som vanligt.

Hur får jag sitta? På egen medhavd picknickfilt eller klaffstol. Området framför scenen har inga stolar utplacerade.

Finns garderob? Nej, det finns inte någon garderob på området.

Vad gäller för rullstolsplats? Besökare med förbeställd rullstolsplats placeras av publikvärdar på anvisade platser. Tänk på att du behöver köpa en rullstolsbiljett så att vi kan förbereda er ankomst och ta emot er vid insläpp. Eventuell ledsagare får följa med kostnadsfritt på samma biljett. Handikapparkeringar finns längst fram på huvudparkeringen.

Vad kan man mer uppleva på Tjolöholm? Det finns mycket att uppleva på Tjolöholm! Ett flertal vackra trädgårdar, visning av slottet, restaurang och kafé, Tjolöholms lekby, promenadstigar i skogarna, olika utsiktsplatser, badstrand eller varför inte ta in titt i godsets vagnsmuseum. Fina picknickplatser finns bland annat nedanför slottet, på stranden. Här finns även grillplatser att nyttja fritt.

Finns det toaletter i anslutning till konsertområdet? Ja, i Kafe Manegens byggnad och vid parkeringen. Här finns även handikapptoalett.

Vart vänder jag mig om jag har fler frågor? Har du övriga frågor, vänligen kontakta oss på info@tjoloholm.se.