Tjolöholm är en plats som erbjuder inspiration, upptäckter och unika upplevelser året om. Här kan du utforska slottet med en enastående design och innovativa lösningar, njuta av nationellt erkända trädgårdar och uppleva godsets fantastiska naturområden.

Tjolöholms Allmogeby är idag en unik kulturhistorisk hotellanläggning som erbjuder möjligheten att övernatta i historisk atmosfär. Du kan också ta del av exklusiva shoppingmöjligheter i vår Slottsbutik och avnjuta välkomponerade måltider lagade med omsorg i våra serveringar. Kafé Magasinet frestar med en rik variation av hembakat, medan Restaurang Storstugan lockar med en härlig meny sammansatt av lokala råvaror och säsongens smaker.

Året om arrangeras en rad evenemang och konserter på Tjolöholm – håll ett öga på vår “Kalender” för att hålla dig uppdaterad.

Vi är stolta över att Tjolöholm har agerat inspelningsplats för flera storfilmer, inklusive Lars von Triers “Melancholia”. År 2022 tilldelades Tjolöholm statusen som ett filmiskt världsarv av Internationella filminstitutet!

Besök fliken “Aktuellt” för att hålla dig informerad om de senaste händelserna hos oss och vårt utbud. Öppettiderna varierar under året.

Vi ser fram emot att välkomna dig!