Gustaf & Viktor Noréns segertåg genom Sverige, där de på unika platser besjunger sommaren, fortsätter. På allmän begäran kommer brödraduon till Tjolöholms slott efter att deras publik önskat en konsert på just västkusten. Konserten äger rum 14 augusti kl 19.00.

– Folkmusiker ställer frågor till sin publik och låter den styra. Vad vill ni höra? Var ska vi spela? Önskelåtar och önskeplatser. Så jag frågade helt enkelt vår publik var de ville att vi skulle spela i sommar och väldigt många svarade västkusten. Vi kommer därför besöka vackra Tjolöholms slott i sommar. Och spela önskelåtar, hälsar Viktor Norén.

Konserten på Tjolöholm kommer att äga runt utomhus, i somrig trädgårdsmiljö med utsikt över slottet. Glöm inte att ta med egen filt eller stol att sitta på. Konserten är ca 2 timmar lång och har ingen paus. Hundar är inte tillåtna på konsertområdet (undantaget ledarhund).

För er som köpt bussbiljett till konserten: Bussen går från Kungsbacka station 17.00 och tillbaka när konserten är slut.

Bröderna som vunnit svenska folkets hjärtan

Fördelat mellan dem båda står decennier av musikalisk erfarenhet, något TV-tittarna på nära håll har fått ta del av under den senaste säsongen av Så mycket bättre, där Gustaf och Viktor Norén hyllades för deras tolkningar. Det råder inget tvivel om att brödernas musikaliska bredd, tillsammans med sina djupa, kärleksfulla och reflekterande personligheter har vunnit svenska folkets hjärtan. Under våren och sommaren kommer de bland annat göra tre spelningar på Cirkus i Stockholm, sjunga på ett kalfjäll i Tänndalen och har hittills adderat tre spelningar på Alsters herrgård utanför Karlstad och Strandbackens folkpark i Dala-Floda då tidigare konserter sålt slut.

Sedan 2019 har Gustaf och Viktor turnerat och släppt musik tillsammans. I ryggen har dom två framgångsrika turnéer och albumen ”Hymns To The Rising Sun” (2020) och "Samlade sånger" (2021) som bland annat innehåller brödernas hyllade tolkningar från Så Mycket Bättre.

MAT, DRYCK och shopping

I anslutning till konserten ligger Kafé Manegen som serverar lättare mat, wraps och korv med bröd, samt öl och vin. Så förgyll konsertbesöket med mat och dryck och njut av utsikten över slott och trädgård! Det finns stora gräsytor, men begränsat med sittplatser.

Kaféet är denna dag öppet kl 11-21. Medhavd mat och dryck är inte tillåtet på serveringsområdet, men på konsertområdet får du gärna ta med egen picknick (dock ej alkoholhaltiga drycker).

Tjolöholms Slottsbutik är öppen tills konserten startar och här kan du hitta vackra ting till ditt hem och trädgård, våra egna godsaker samt dricka, glass och annat gott.