Datum: 25/12 2023 - 7/1 2024
Öppettider: Kl 11-16

Upplev Kungsbackas historiska pärla på ditt eget sätt eller följ med på en guidad visning och upplev storslagen arkitektur, inredning och design. Slottets dörrar är öppna för dig under mellandagarna, och vi har något för alla att njuta av. I slottets matsal öppnar vi restaurang och café. Vår meny erbjuder soppor, härliga rätter, utsökta desserter och frestande bakverk. Slottet är den perfekta platsen att njuta av god mat och lyxigt fika.
Vi kan också varmt rekommendera en avkopplande promenad i de vintervackra trädgårdarna och upplev den förtrollande julbelysningen. Slottet är omgivet av natursköna områden som inbjuder till avkoppling, motion och roliga aktiviteter.

I Slottsbutiken hittar du ett utvalt sortiment av unika produkter. Ta med dig ett minne från ditt besök och hitta de perfekta presenterna för dina nära och kära.

Slottet är öppet varje dag kl 11–16 under mellandagarna, och vi ser fram emot att dela denna magiska säsong med dig. Kombinera ditt besök med en pulkaåkning nerför Sveriges kanske vackraste pulkabacke och njut av den hisnande utsikten mellan slottet och havet.