Varje år bjöds godsets arbetare till julfest i Storstugan, och Blanche Dickson, slottets byggherre, överlämnade egenhändigt utvalda och inslagna julklappar till alla. Idag följer vi traditionen och serverar ett julbord med lokala råvaror. Vid ankomst möts ni av varm glögg och brasan sprakar hemtrevligt i den mysiga miljön i Carl Larsson stil. Olika sillinläggningar, lax, julskinka från Hamra Gård, hemlagade köttbullar, halländsk grönkål, lutfisk med pepparrotssås och halländska ostar står uppdukat på julbordet, och kvällen avslutas med goda desserter och kaffe.

Julbordet serveras torsdag och fredag kl 18, den 1, 2, 8, 9 15 och 16 december. Vuxen 625 kr, barn 3-14 år 275 kr. På lördagar och söndagar serveras inleds julbordet med stämningsfull julupplevelse i slottskyrkan. Läs mer och boka biljett till Jul i byn med musik och julbord genom att klicka här.

Jullunch i Storstugan

Är ni ett företag eller organisation som önskar boka julbord som lunch erbjuder vi detta 1, 2, 8, 9 15 och 16 december kl 12 för 625 kr per person. Minst 40 personer per tillfälle för att julbordet ska serveras. Önskar ni sitta avskilt i Storstugan är minsta antalet 40 personer. Julbordet som serveras vid lunch är ett fullskaligt julbord. För mer information och bokning av julbordslunch, kontakta oss på info@tjoloholm.se eller telefon 0300-40 46 00.

Boende i slottsmiljö

Låt bilen stå och avsluta kvällen med en kort promenad till Allmogebyns idylliska stugor. Här bor du i sekelskiftesmiljö med kakelugn, vedspis och himmelssäng, samt moderna faciliteter som badrum och kök. Bokar du boende i samband med julbord får du 10 % rabatt på boendet. Bokas på 0300-40 46 00.