Vid tolv tillfällen i sommar kan du ge dig själv en skön start på dagen med yoga och frukost här på Tjolöholm. Tillsammans med omtyckta yogaläraren Josefin Andersson bjuder vi in dig till exklusiv yoga i slottsmiljö.

Vi möts klockan 8 på den stora gräsmattan framför slottet mot havet. Här på Paradgräsmattan njuter du först av en lugn och välgörande stunds mjuk yinyoga, med havet som utsikt och slottet bakom dig, följt av en härlig frukostbuffé i Storstugan.

Josefin guidar dig genom 90 minuters mjuk och lugn yinyoga, en stillsam yogaform med läkande effekter för såväl kropp som själ. Klassen innehåller en kort introduktion till yinyoga och efter det är allt du behöver göra att låta dig guidas genom positioner och vila.

Vi kan försäkra dig om att det här är en upplevelse där du får chans att ge dig själv ett återhämtande treat. Helt enkelt ett vänligt sätt att starta morgonen på, själv eller tillsammans med någon du tycker om.

Enligt Josefins elever är hennes sätt att undervisa “något utöver det vanliga”. Hennes specialitet är återhämtning och rörelse och hur det kan kopplas till ökad kreativitet och livsglädje. Och kanske viktigast av allt, yoga ska inte vara svårt eller krångligt utan något som blir av. Inga förkunskaper behövs.

Varmt välkommen!

Att tänka på:

-Kom gärna 10-15 minuter innan så att vi kan börja på utsatt tid.

-Ta med yogamatta samt en tjockare filt som vi kommer använda som stöttning i de olika positionerna.

-Mjuka kläder och kanske en extra tröja beroende på väder (vid regn kommer vi hålla till ovanför Slottsbutiken. Du meddelas isåfall via sms).

Om Josefin

Josefin driver företaget Älska Vara Nu där hon där hon arbetar som yogalärare, konstnär och kreativitetskonsult. Hon föreläser, coachar och anordnar retreats både för företag och privatpersoner. I övrigt undervisar hon workshops och helgkurser där hon kombinerar yoga och skapande. Som konstnär ställer hon ut på gallerier runt om i Västsverige, senast på The Gallery hos Gothia Towers, Strandverkets Konsthall på Marstrand och nu under sommaren hittar du hennes verk här på Tjolöholm på Galleri Loftet.

Vid eventuella frågor om eventet kan ni sms:a Josefin på 0704 24 63 89.

Har du frågor om biljetter kan ni kontakta oss på info@tjoloholm.se.