Mathantverk i Magasinsbyggnaden

CCs Havtorns Delikatesser, säljer färska havtorns delikatesser utan tillsatser bland annat saft, marmelad, torkade bär mm. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Bräutigams Marsipan och Konfektyr, säljer marsipangrisar, marsipancigarrer och pralinaskar. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Källsjö Bryggeri, ett hantverksbryggeri med kärlek för smak och alkoholfritt mousserande. Ekologiska och Kravmärkta drycker. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Anabo Gård, säljer kravmärkt lammkorv och lammfärs. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Djäknegårdens Honung, säljer olika sorters närproducerad honung, bisalvor, bipollen och propolisprodukter. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Brännö Deli, säljer ostar, kalvdans, sillinläggningar och annat. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Skottorps Mejeri, hantverksmässig tillverkning av hårdostar samt en stek- och grillost. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Warberg Tomateria, säljer obesprutade grönsaker, tomater, gurka sallad och örter samt kakor och bröd från deras eget bageri. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Ragnarssons Gård, säljer gourmetlådor och ekologiskt fläskkött. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Hantverk i Magasinsbyggnaden

H&G Trä Hantverk, säljer egentillverkade och egendesignade träprodukter.

Antrè Design, säljer svensktillverkade dukning- och inredningsdetaljer i naturliga material som trä, textil och papper. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Betongmakaren, säljer handgjutet hantverk i betong. Klicka här för att komma till deras Facebooksida.

Hoppalanta Design, målar i akvarell och arbetar med illustration och mönsterdesign på olika produkter inom textil, heminredning och tapet. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Flora manufaktor/Klöver Blå, säljer arbetskläder där funktion, passform och mode möts med ett bättre miljöval i fokus. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Kammarberg Gård, säljer snittblommor, kransar och kransmaterial. Färskt och torkat. Vackra pumpor från Svensa Backegård. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Theng Creation, säljer handgjorda silversmycken i kombination av emalj och konstglas. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Bror Forslund, säljer flätad näverslöjd och täljda artiklar. Klicka här för att komma till deras Facebooksida.

Lunita Textiler, säljer vackra halsdukar/sjalar av alpackaull. Tillverkade med kärlek och omsorg av ensamstående mammor i Sydamerika. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Made by Erica E, säljer sjalar, multibags, kimonos, hoodies, barnkläder, scrunchies, mössor och pannband. Fokus är på hållbarhet och återbruk. Klicka här för att komma till deras Instagramsida.

Mimmis Mix och Fix, säljer handgjorda smycken tillverkade på torkade blommor och resin. Klicka här för att komma till deras Instagramsida.

Tjolöholms Vänner, Informerar om föreningen och säljer lotter. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Tollagårdens Lamm, säljer lammskinn och hantverk av lammskinn såsom kuddar, handledsvärmare, nallebjörnar mm. Klicka här för att komma till deras Instagramsida.

Ljuva Drömmar, säljer fat, ljusstakar, vaser trädgårdsprydnader, pumpor och bonader. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Smyckeskonditorn, hantverksmässig tillverkning av glasföremål, mestadels genom fusingteknik. Klicka här för att komma till deras hemsida.

StinaMaria, säljer unikt stickade plagg i allpackaull. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Qvist &Löf Diversehandel, byggnadsvård Klick här för att komma till deras hemsida.

Utställare utomhus

Alzoubi Farm, säljer färska grönsaker, bär, rotfrukter, ägg och blommor. Allt odlas med naturgödsel och utan bekämpningsmedel. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Grönsaksboa, säljer delikatesskorvar från hemgården. Klicka här för att komma till deras Facebooksida.

Hägareds Gårdsodling, säljer obesprutade grönsaker och eget lammkött från naturbetande djur. Steker och ger ut smakprov på bland annat potatis. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Gäsene Mejeri, erbjuder närproducerad ost på mjölk från gårdar i Gäsene. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Pil o Anläggning, säljer flätade pilprodukter, korgar mm. Klicka här för att komma till deras hemsida.