På Tjolöholm arbetar du med människor som vill ha en minnesvärd dag, i en miljö med storslagen natur, internationellt kända trädgårdar, ett mycket annorlunda slott och byggnader som känns hämtade från sagans värld. Stiftelsen Tjolöholm driver all verksamhet på platsen – kafé och restaurang, butik, slottsöppet, boende, trädgårdarna och mycket annat. Tillsammans skapar vi upplevelser som berika människors liv.

Varje år kommer över 200 000 besökare till Tjolöholm och vi är idag 27 personer som fast anställda och många fler tidsbegränsat anställda.

Servispersonal till Slottsrestaurangen

I Slottsmatsalen tar vi främst emot förbokade sällskap i form av bröllop och fester. Under sommarsäsongen är det fokus på bröllop under specifika tillfällen, främst lördagar. Under resterande delar av året har vi annan typ av servering i slottsmatsalen som afternoon tea eller lyxigare fika. Vana att ha arbetat bröllop och festvåning är meriterande. Vi söker servispersonal med ett gott sinne för detaljer, hög servicenivå och som önskar att vara en del av gästernas exklusiva besök på Tjolöholm. God svenska och engelska är ett krav. Vi söker också diskpersonal till dessa arrangemang.

Servispersonal till Restaurang Storstugan

I Restaurang Storstugan avnjuter Tjolöholms besökare en vacker, rustik och vällagad bordsserverad måltid. Menyn erbjuder förrätt, varmrätt och dessert med fokus på lokala och egenodlade råvaror under säsong. Som servis i Storstugan är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att välkomna gästerna, ta emot beställningar, duka, bordsservera, diska och ge gästerna den bästa upplevelsen. Hos oss är det personliga mötet viktigt och vi har alltid våra gäster i fokus. Är du en person som älskar bra service, tar egna initiativ, är en lagspelare och gör det lilla extra så kommer du trivas hos oss. God svenska och engelska är ett krav. Arbetstiderna under sommarsäsongen (2 juni-27 augusti) är i huvudsak förlagda till dagtid men även kvällsarbete förekommer. Under lågsäsong är arbetstiderna förlagda under fredag-söndag.

Kallskänka/köksbiträde till Kafé Manegen

Som person ska du vara positiv, strukturerad och lättlärd. Arbete består av beredning av sallader och smörgåsar. Erfarenhet från kök, HACCP och bakning är meriterade, men inte nödvändigt. God svenska och engelska är ett krav. Under perioden 1 juni-27 aug erbjuder vi heltid med visstidsanställning. Övriga året varannan helg.

Kock till Tjolöholms Restauranger

Älskar du mat och vill utveckla din matlagning? Nu söker vi kock för sommaren till Tjolöholm. Du kommer främst att arbeta i Restaurang Storstugan, öppen dagtid fredag till söndag och dagligen under sommaren. Här serveras vällagad mat och goda desserter till Tjolöholms allmänbesökare, samt till bussgrupper, konferenser, middagar och julbord. Vi vill att du har erfarenhet av det kalla och varma köket, ordervana, snabba ben, gott humör och ett stort hjärta för matlagning. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda till helger och dagtid, men även kvällsarbete förekommer. Som kock bör du ha minst tre års erfarenhet och kan arbeta vid behov, framför allt sommartid men även helger resten av året.

Butikspersonal till Slottsbutiken

I Tjolöholms Slottsbutik ges förstklassig service och information till Tjolöholms besökare. Vi söker säsongspersonal till vår butik och infocenter med språkkunskaper och erfarenhet av kundservice/försäljning samt varuexponering. I Slottsbutiken arbetar du med gott värdskap och är Tjolöholms ansikte utåt. Du arbetar både med att informera och sälja in alla delar av verksamheten till våra besökare, samt med sedvanliga butiksuppgifter, biljettförsäljning samt enklare städning. Erfarenhet av kundservice och känsla för varuexponering är meriterande. Vi ser att du är en person som skapar en positiv atmosfär runt dig, både internt och externt. Du är självständig och lösningsfokuserad och gillar att interagera med våra besökare. God svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är meriterande. Under perioden 2 juni-27 aug har vi öppet sju dagar i veckan och kan erbjuda upp till 30 timmar/vecka med visstidsanställning. Arbetstiden är framförallt dagtid, men kvällstid kan förekomma.

Sommarpersonal till Tjolöholms boende

Vill du arbeta extra med Tjolöholms boende i vår allmogeby? Vi söker dig som vill arbeta med att städa och göra i ordning våra fina sekelskiftesstugor till nya gäster. Som boendepersonal är du vårt ansikte utåt och du är en viktig del i att ge våra gäster en bra besöksupplevelse med gott värdskap. Vi söker personal över sommaren men också helger året om. Du ska ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, städvana är meriterande. B-körkort är ett krav. Vi erbjuder timanställning.

Mer information

Tänk på att Tjolöholm enklast nås med bil, då det saknas allmänna kommunikationer.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Märk din ansökan med ditt namn samt med vilken tjänst du söker i ämnesraden för e-postmeddelandet.

Ansökningar innehållande CV och personligt brev skickas till Elisabeth Elfström, HR-chef, på elisabeth.elfstrom@tjoloholm.se