Under sommaren kommer 3 stora konsertevenemang till Tjolöholm, Viktor Norén och Tommy Körberg under juli, samt Carola Häggkvist under augusti. Välkomna att njut av fantastisk musik och stämning i vacker miljö.

Viktor Norén – 8 juli

Förra året gjorde bröderna Norén succé när de framträdde på Tjolöholm, och vi kan glädjande meddela att Viktor Norén kommer tillbaks iår! Det kommer bland annat bjudas på tolkningar från Så mycket bättre, personliga favoriter, musik från Hair och American Idiot samt brödernas egna låtar. Missa inte denna höjdpunkt i sommar!

Tommy Körberg – 28 juli

Tommy Körbergs sommarturné Grand Finale kommer till Tjolöholm i sommar. Välkomna att lyssna till Sveriges största röst, som tar er med på en resa som sammanfattar Tommys musikaliska karriär, både framför och bakom kulisserna. Lyssna till klassiker såsom ”Stad i ljus” och ”Anthem”. Välkomna att läsa mer på knappen nedan!

Carola Häggkvist – 11 augusti

Lyssna till Carolas största hits i vacker slottsmiljö, med klassiker såsom ”Främling” och ”Fångad av en stormvind”. Vi utlovar en oförglömlig kväll på en fyra decennier lång karriär!