Under Skördefesten står mat & dryck i fokus. I Restaurang Storstugan serveras vällagade rätter från en skördeinspirerad meny, och i Kafé Manegen serveras mängder av kalla rätter och hembakad fika. I Magasinet som är hjärtat av Skördefesten kan man njuta av en räksmörgås med tillhörande dryck. Det är här du även finner delar av Tevsjö destilleris produkter. Utöver vårt ordinarie matsortiment finns även en foodcourt som serverar välsmakande rätter från världens alla hörn. Nedan kan ni läsa mer om de olika utställare som är på plats i foodcourten under Skördefesten.

Tjolöholms Glassbod, serverar korv med bröd, kaffe, dricka och kulglass från halländska SIA

Steak n Grill, serverar älg och hjortkebab i pitabröd med sallad, picklad rödlök och en sås med inslag av tomat, lök och apelsin. Klicka här för att läsa mer på deras hemsida.

The Hatch, serverar högrevsburgare och halloumiburgare. Klicka här för att läsa mer på deras Facebooksida.

Golden Waffle, serveras churros med tilbehör. Klicka här för att läsa mer på deras hemsida.

Happy Dane, serverar smörrebröd, fläsksteksburgare, röda korvar och Æbleskvier. Klicka här för att läsa mer på deras hemsida.

Schweizermandel, säljer förutom schweizermandel även kanderade cashewnötter, rostade salta mandlar, gräddkola mm. Klicka här för att läsa mer på deras hemsida.

Våffleriet, serverar nygräddade belgiska våfflor med säsongens tillbehör, både söta och matiga. De erbjuder också veganska, glutenfria och laktosfria alternativ. Klicka här för att läsa mer på deras hemsida.

Lillys Rolling Kitchen, serverar Pulled porkburgare, tacos och burritos. Klicka här för att läsa mer på deras Facebooksida.

Boho Bar, serverar rätter med skogens guld – kantareller. Klicka här för att läsa mer på deras hemsida.

Mat & Sånt, serverar pasta och dumplings med olika innehåll. Klicka här för att läsa mer på deras Facebooksida.

Zigges BBQ, serverar Pulled porkburgare och säljer kryddblandningar. Klicka här för att läsa mer på deras hemsida.

Kvia Grönsaker, serverar majs och andra grillade grönsaker direkt från odlaren. Klicka här för att läsa mer på deras hemsida.