Den 23-24 juni är det midsommarfirande på Tjolöholm. Här samlas ungefär 5 000 midsommarfirande besökare per år för att fira en klassisk midsommar med folkdans, musik och dans runt midsommarstången. Utöver detta kommer det finnas massor med aktiviteter för barnen, som tivoliattraktioner, ponnyridning, popcorn, spunnet socker och mycket mer. För de äldre kommer det att finnas servering med lättare mat och lotterier, om man nu inte föredrar att delta med barnen i dansen.

Ta gärna med er nära och kära samt en filt att sitta på och njut av en traditionell svenska midsommar när den är som bäst!

Kafé Manegen, Restaurang Storstugan, Slottsbutiken och slottet har öppet hela midsommarhelgen för den som vill kombinera dansen kring stången med ett besök på slottet och mat i någon av våra serveringar. I Kafé Manegen kan hela menyn fås som take-away.

Festligheterna börjar kl 12 på midsommarafton och kl 13 på midsommardagen. Serveringen stänger vid 16, men tivoliattraktionerna är öppna så länge det finns intresse.

Välkomna!

För mer information: