Koppla av under julmarknadsbesöket med en bit mat eller en kopp kaffe och lussekatt. Under julmarknaden finns det flera serveringar öppna på hela området.

Slottsmatsalen

Framför brasan i slottsmatsalen serveras Christmas tea, ett brittiskt julinspirerat afternoon tea. Tre sittningar per dag, förköp rekommenderas. Entré till julmarknaden tillkommer (vill du inte köpa entré samtidigt, välj önskad dag, tryck på Köp, i nästa steg väljer du Nästa och sedan kan du välja antal biljetter). Christmas tea kostar 295 kr.

Meny Christmas tea

Sandwich med äggsallad och syrad gurka * Julskinka med senapspicklad lök * Varmrökt lax med pepparrot och dill på krispigt bröd * Grönkålsroyal med honungsrostad pumpa och ädelost * Rågscones med tranbär * Scones * Fikonmarmelad * Färskost * Mandelkaka med smak av polkagris och vit choklad * Tartlett med pepparkaka, rom och hjortron * Chokladkaka med pistage * Apelsinris med choklad och kanel

Restaurang Storstugan

Vill du sitta ner i gemytlig miljö och äta en hemlagad måltid gör du detta i Storstugan, som ligger vid Allmogebyn och Slottskyrkan. Storstugan öppnar kl 12 alla dagar och har öppet till kl 20 på vardagar och till kl 18 på helgerna. Endast drop in under julmarknaden.

Kafé Loftet

Kom i julstämning med värmande glögg, pepparkakor och lussekatter. En trappa upp i Magasinet där det en gång i tiden var sädesloft serveras julfika i en rustik miljö. På detta kafé är även hundar välkomna.

Kafé Manegen

Centralt på julmarknadsområdet och i direkt anslutning till Tjolöholms lekby serverar kaféet julskinkesmörgås, pannkakor och lättare luncher för hela familjen. Från kaféborden har man utsikt över det julupplysta slottet och eldshowen. I Manegen kan du även köpa korv och bröd och själva grilla korven över öppen eld ute på gården.

Mattorget

Utanför Manegen finns food trucks som serverar olika läckerheter med inspiration från hela världen. Hela listan hittar du längst ner på utställarlistan.

Endast kortbetalning i Tjolöholms serveringar. Med reservation för ändringar.