Restaurang Storstugan

Ta en promenad genom Allmogebyn eller åk häst och vagn till vår vackert juldekorerade Restaurang Storstugan. Här serveras julinspirerande varmrätter lagade på närproducerade råvaror. Endast drop in under julmarknaden. Frukost 08.30-10. Öppettider under julmarknaden 12-18.

Kafé Magasinet

I direkt anslutning till hantverksutställarna ligger Kafé Magasinet och där serverar vi vår klassiska julskinksmörgås, lättare luncher och såklart hembakta juliga bakverk.

Kafé Loftet

Kom i julstämning med värmande glögg, pepparkakor och lussekatter. En trappa upp i Magasinet ovanför slottsbutiken serveras julfika i en rustik miljö.

Tjolöholms bod

I början av julmarknadsområdet serveras värmande glögg, varm choklad och korv med bröd att ta med.

Christmas Tea

Unna dig en upplevelse som tar dig från höstens värme direkt till juletidens glans – vårt ”Christmas Tea” i slottet under den stämningsfulla julmarknaden!

Under ”Christmas Tea” får du uppleva julens smaker i den vackert dekorerade slottsmatsalen. Du och ditt sällskap serveras slottets eget te, brittiska snittar, pajer samt scones och söta bakverk med julsmaker. Samtliga dagar har vi tre sittningar för ”Christmas Tea” till priset av 365 kr per person. Observera att entré till julmarknaden tillkommer.

”Christmas Tea” i slottet är helt fullbokat för i år. Eventuella avbokningar släpps på Tickster, så vill du försöka få biljett – håll utkik där! Biljetter säljs även i dörren i mån av plats.

SteaknGrill

Serverar älg och hjortkebab i pitabröd med sallad, picklad rödlök samt en sås med inslag av tomat, lök & apelsin. Klicka här för att komma till deras hemsida.

The Hatch

Serverar högrevsburgare och halloumiburgare. Klicka här för att komma till deras Facebooksida.

Våffleriet

Nygräddade belgiska våfflor med säsongsbetonade toppings. Glutenfria och veganska alternativ finns. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Happy Dane

Säljer Smörrebröds boxar, fläsksteks burgare, röda korvar och Æbleskiver. Barnburgare och veganska alternativ finns. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Schweizermandel

Säljer Schweizermandel, kanderade cashewnötter, rostade salta mandlar, gräddkola och mer. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Rollin Bistros

Serverar burgare och vegetariska bowls. Street food på säsongens råvaror, lokalt och närproducerat. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Swedish Husman

Serverar burgare av älgfärs och kalv från svensk älg med lokalt producerad briochebröd. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Vedugnsvagnen Halland

Serverar vedugnsbakade pizzor från grunden. Klicka här för att komma till deras Instagramsida.