Vi söker just nu efter en restaurangchef med höga ambitioner och som drivs av att skapa den perfekta gästupplevelsen och få ut det bästa av sina medarbetare till Restaurang Storstugan på Tjolöholm. En restaurang som erbjuder en meny med rätter på lokalproducerade råvaror som är vällagade och vackert upplagda i en allmogemiljö, med gårdsservering när vädret tillåter.

Din huvudsakliga roll är leda och fördela arbetet i restaurangen. Du är delaktig på golvet för att säkerställa servicenivån och kvaliteten i restaurangupplevelsen. I uppdraget ingår också att lyfta blicken och utveckla gästupplevelsen i lokalen, på tallriken och i glaset. Vi vill få fler att upptäcker restaurangen med målet att stärka besöksmålet och bli den reseanledning den förtjänar att vara.

Du kommer ha ett resultat- och personalansvar. Det är du som hittar, bemannar, utbildar och schemalägger dina serveringsstjärnor. Du kommer även få arbeta med prissättning, kalkylering och budgetering.

Som ledare hos oss är du nära din personal och vi ser att du arbetar och leder dem vilket innefattar arbete vardag som helg. Du är en viktig nyckelperson i vårt team som driver våra olika mat- och serveringskoncept där du även sitter i den operativa ledningsgruppen.

Vi tror att du är en målinriktad, resultatorienterad och handlingskraftig person och lagspelare med passion för service och kunskap inom mat och dryck. Du gillar högt tempo, tvära kast och ser positivt på varje utmaning du får. Ditt ledarskap är enkelt, tydligt och du är rak i din kommunikation och bjuder på dig själv till både kollegor och gäster. Du är organiserad och arbetar strukturerat. Du värnar om att hålla god och professionell relation till våra olika leverantörer. Du har goda kunskaper om alkohollagen, drycker, schemaläggning/planering och mångårig erfarenhet av restaurangchefsyrket med alla dess utmaningar. Vi ser det som meriterande om du har utbildning inom ledarskap och kommunikation men det är inget krav.

Utöver tjänsten erbjuder vi dig vacker och inspirerande miljö med dedikerade kollegor där vi är på en resa till att bli en året-runt-destination med både nationell och internationell dragningskraft där matupplevelsen är en viktig del för att nå detta mål. Vi erbjuder givetvis friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Utbildning/Erfarenhet: Erfarenhet av liknande ställning/Utbildning i restaurangledning
Anställningsform: Tillsvidareanställning och provanställning på 6 månader tillämpas
Tjänstens omfattning: 100 %
Tillträde: Enligt överenskommelse, snarast, helst 1 juni.
Lön: Avtalsenlig/Enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande.

Om du känner att detta är något för dig, skicka cv och personligt brev till vd Patrik Olderius på patrik.olderius@tjoloholm.se.

Om oss

Tjolöholms slott är ett populärt besöksmål nationellt och internationellt på den svenska västkusten och består av en välbevarad godsmiljö och trädgårdar, stora naturområden, restaurang, kafé och logi. Vi har omkring 200 000 besökare om året och vi är tjugofem personer som arbetar heltid på Tjolöholms slott, samt många timanställda.