Tjolöholms Slott stod klart 1904, och godset utgör med sin unika natur- och kulturmiljö ett populärt besöksmål på den halländska kusten. Varje år kommer omkring 250 000 besökare till Tjolöholm. Storstugan håller öppet helger under hela året, varje dag från maj till augusti samt vid julmarknad och för julbord.

Stiftelsen Tjolöholm vill fortsätta utveckla köket och söker därför en kreativ köksmästare med gröna fingrar och lust till att bidra till nästa steg i Tjolöholms Slotts kulinariska utveckling. Som köksmästare har du ansvar för hela Tjolöholms matutbud och du ska medverka till att vidareutveckla den grund som Storstugans och slottsrestaurangens verksamhet vilar på.
– Se till att Tjolöholms menyer håller en hög närproducerad och hemlagad nivå
– Har ett eget driv och känsla för att maten är en viktig del av Tjolöholms utbud
– Kockutbildning med minst 3 års erfarenhet
– HACCP utbildning

Arbetet som köksmästare kräver prioriterings- och samarbetsförmåga samt öppenhet för utbyte av kunskaper och erfarenheter. Som person är du strukturerad, kommunikativ och ansvarstagande. Du trivs med att vara en i gruppen och har lätt för att samarbeta. Du är kreativ, engagerad och driver ditt arbete framåt på egen hand och tillsammans med övriga.

Tjänsten är tills vidare på heltid. Arbetet är förlagt mestadels dagtid men i tjänsten ingår även helg- och kvällstjänstgöring. B-körkort krävs. Tjolöholms Slott är en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

För ytterligare information kontakta Maria Sidén, vd Tjolöholms Slott, på maria.siden@tjoloholm.se.

Din ansökan

Passar denna beskrivning in på dig är du varmt välkommen att skicka in ditt cv och ett personligt brev till oss på maria.siden@tjoloholm.se. Märk mejlet ”Ansökan köksmästare”. Vi intervjuar löpande. Tillträde januari 2020.