Vill du jobba i ett härligt och glatt gäng på Sveriges förmodligen vackraste plats? Älskar du mat och vill utveckla din matlagning? Nu söker vi kock till Tjolöholms Slott. Du kommer främst att arbeta i restaurang Storstugan, öppen dagtid fredag till söndag, dagligen under sommaren. Här serveras vällagad mat och goda desserter till Tjolöholms besökare, samt till bussgrupper, konferenser, middagar och julbord.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av det kalla och varma köket, snabba ben, gott humör och ett stort hjärta för matlagning. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda till helger och dagtid, men även kvällsarbete förekommer. Vi erbjuder heltidsarbete och tillsvidareanställning (provanställning sex månader). Naturligtvis har vi kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Tänk på att slottet enklast nås med bil, då det saknas allmänna kommunikationer.

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 maj 2022. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan med cv och personligt brev skickas till patrik.olderius@tjoloholm.se.

OM OSS

Tjolöholm slott är ett populärt besöksmål nationellt och internationellt, beläget på den svenska västkusten alldeles vid havet ca fyra mil söder om Göteborg. Egendomen består av en välbevarad godsmiljö och trädgårdar, stora naturområden, restaurang, kafé och logi och lockar varje år över tvåhundratusen besökare. Vi är tjugofem personer året runt-anställda och många fler timanställda som arbetar på Tjolöholm slott.