Vi söker nu en köksmästare med höga ambitioner som vill fortsätta utveckla vår gastronomiska upplevelse samt få ut det bästa av sitt team i vår slottsrestaurang, Restaurang Storstugan samt i Kafé Manegen.

Som kökschef på Tjolöholm är du med och lagar den matupplevelse vi levererar samt skapar, förädlar och utvecklar våra olika koncept. Du leder och fördelar det dagliga arbetet operativt i våra olika kök så att kvalitén och matupplevelsen säkerställs. I rollen ingår budget- och personalansvar. Du kommer även att ansvara för framtagning av menyer till våra bröllop, event och olika serveringar. Det åligger dig att ansvara för att verksamheten följer lagstiftningen kring serveringsverksamhet samt livsmedels- och alkoholhantering.

Som ledare hos oss så är du nära din personal och vi ser att du arbetar och leder dem vilket innefattar arbete vardag som helg. Du arbetar nära våra restaurangchefer för att utveckla och ständigt förbättra vår serveringsverksamhet och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor och resten av verksamheterna.

Vi tror du är en enkel, målinriktad, passionerad och handlingskraftig person och samtidigt en inlyssnande lagspelare. Du gillar högt tempo, tvära kast och ser positivt på varje utmaning du får. Ditt ledarskap är enkelt, tydligt och du är rak i din kommunikation och bjuder på dig själv till både kollegor och gäster. Du är organiserad och arbetar strukturerat. Du värnar om att hålla god och professionell relation till våra olika leverantörer. Du har mångårig erfarenhet av kock- och restaurangyrket i ledande positioner. Vi ser det som meriterande om du har drivit egen restaurangverksamhet, arbetat med bröllop, event och catering och även under din karriär arbetat på olika restauranger eller på hotell med matsal.

Vi erbjuder dig vacker och inspirerande miljö med dedikerade kollegor! Vi är på en resa att bli en året runt-destination med både nationell och internationell dragningskraft där matupplevelsen är en viktig del för att nå detta mål. Vi erbjuder givetvis friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Utbildning/Erfarenhet: Kockutbildning/Erfarenhet av liknande anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning på sex månader tillämpas
Tjänstens omfattning: 100 %
Tillträde: Enligt överenskommelse, snarast, helst senast 1 juni
Lön: Avtalsenlig/Enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2024-04-15.

Om du känner att detta är något för dig skicka då ditt CV och ett personligt brev till HR-chef Elisabeth Elfström på elisabeth.elfstrom@tjoloholm.se

Om oss

Tjolöholm slott är ett populärt besöksmål nationellt och internationellt på den svenska västkusten bestående av en välbevarad godsmiljö och trädgårdar, stora naturområden, restaurang, kafé och boende. Varje år besöks Tjolöholm av runt tvåhundratusen personer.