Vill du jobba i ett härligt och glatt gäng på kanske Sveriges vackraste plats? Älskar du mat och vill utveckla din matlagning? Nu söker vi kock till Tjolöholms slott. Du kommer främst att arbeta i restaurang Storstugan, öppen dagtid fredag till söndag, dagligen under sommaren. Här serveras vällagad mat och goda desserter till Tjolöholms besökare, samt till bussgrupper, konferenser, middagar och julbord.

Vi ser att du har erfarenhet av det kalla och varma köket, minst 5 års erfarenhet, snabba ben, gott humör och ett stort hjärta för matlagning. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda till helger och dagtid, men även kvällsarbete förekommer. Vi erbjuder heltidsarbete och tillsvidareanställning (provanställning sex månader). Naturligtvis har vi kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Tänk på att slottet enklast nås med bil, då det saknas allmänna kommunikationer.

Om oss

Tjolöholms slott är ett populärt besöksmål nationellt och internationellt, beläget på den svenska västkusten alldeles vid havet, ca fyra mil söder om Göteborg. Egendomen består av en välbevarad godsmiljö och trädgårdar, stora naturområden, restaurang, kafé och logi och lockar varje år över tvåhundratusen besökare. Det är nästan trettio personer året runt-anställda och många fler timanställda som arbetar på Tjolöholm slott.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 maj 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka din ansökan med cv och personligt brev till köksmästare Johan Udén på johan.uden@tjoloholm.se.