Njut av avslappnande utomhusyoga i sommar på Tjolöholms paradgräsmatta, med  det majestätiska slottet i bakgrund och utsikt över den vackra Kungsbackafjorden. Yogaklasserna är på tisdagar och torsdagar under veckorna 27 - 30. Övningarna är anpassade för nybörjare och inga förkunskaper krävs. Ta med bekväma kläder och en yogamatta. Vi rekommenderar att ni är på plats vid paradgräsmattan ca. 10 minuter innan start. Att delta kostar 200 kr/person.

Under tisdagar leds yogan av Marie Seffel. På Maries yogaklasser går biljetter att förhandsboka, men det går även bra att betala på plats. Läs mer och boka biljetter till yogan på tisdagar nedan.

Tisdagar 2, 9, 16 & 23 juli kl. 8:30 - 9:30

Marie erbjuder en mix av qijong, yin och yangyoga, med målet att öka energi och mjukhetet i kroppen. Alla kan delta, oavsett tidigare kunskaper. Efter yogan finns det möjlighet att köpa frukost i Storstugan som serverar frukostbuffé till kl. 10.

Om Marie Seffel:

”Marie Seffel är certifierad chiballinstruktör/yinyoga instruktör samt certifierad massage- laser och friskvårdsterapeut och har arbetat i över 25 år som gruppträningsinstruktör, styrketräningsinstruktör och massör. Chiball är en träningsform från Australien med en mix av qigong, yoga, pilates och Mindfullness. Marie arbetar på heltid med friskvård och träning och har en friskvårdspraktik i centrala Kungsbacka”