Årets midsommarfirande är tyvärr inställt på grund av Covid 19-pandemin! Slottet, butik och serveringar är öppna enligt ordinarie öppettider hela helgen.

Midsommarfestligheter på Tjolöholm är en av de mest populära familjeutflyktsmålen i Göteborgsregionen. Antalet besökare under de två dagarna brukar vara runt 5 000 st. Men så är också gräsmattan framför det ståtliga slottet och dess vackra omgivningar rena drömplatsen för genuin svensk midsommar.

Festligheterna börjar midsommarafton kl.12 då barnattraktionerna drar igång. Kl 13 reses midsommarstången och sedan börjar dansen. Därutöver är det diverse uppträdanden där folkdans är ett måste en sådan här dag. För barnen är det väl sörjt med diverse åkattraktioner, hoppborg, ponnyridning etc. För de äldre finns servering, lotterier mm om man nu inte föredrar att deltaga med barnen i dansen eller sitta på gräsmattan och bara titta på folklivet. Festligheterna fortsätter på midsommardagen kl 13.

Så tag med barn och blomma, farmor och farfar, mormor och morfar, en filt att sitta på och upplev svensk midsommar när den är som bäst!

Preliminärt program midsommarafton

12.00 Tivolit öppnar

13.00 Midsommarstången reses, dans kring stången

13.45 Vallda Folkdanslag

14.30 Underhållning av Kjell Clase och Frazze

15.00 Dans kring midsommarstången

Preliminärt program midsommardagen

13.00 Tivolit börjar

13.15 Dans kring midsommarstången

14.00 "När det är som mest" familjeprogram med trollkarlen "Carno&Kjell"

14.30 Dans kring midsommarstången

 

Områdesentré. Midsommarfirandet arrangeras av IFK Fjärås.