I sommar blir det premiär för sommarens stora happening på Tjolöholms slott - allsång med Lasse Kronér och gäster!

”Lasse på slottet” har premiär måndag 1 juli och arrangeras sen varje måndag fram till 5 augusti. Det blir allsångskvällar fyllda av glädje, musik, sång, god mat och en Lasse Kronér som tillsammans med sitt husband från Doobidoo kommer ge allt för att publiken ska få en oförglömlig upplevelse.

Det blir många folkkära gästartister som kommer besöka allsången under sommaren, men Lasse har också med stor omsorg valt ut några guldkorn som kanske inte är lika kända för den stora allmänheten. Produktionen är i full gång med att boka hemliga gäster och fler välkända artister kommer presenteras löpande under våren.

Det byggs upp en allsångsscen och ett festivalområde med foodtrucks, barer och servering. Ambitionen är att få de vackra omgivningarna, dofterna från Tjolöholms sommarträdgård, musik och sång att harmoniseras ihop till en helhetsupplevelse för publiken.

Under allsångskvällarna så står även nya Kafé Manegen öppet. Manegen renoveras under våren och här kommer det gå att äta god mat, ta något gott att dricka eller bara njuta av en kaffe i all sin enkelhet.

Schema

1 juli: Tommy Nilsson, Solid Gospel och hemlig gäst
8 juli: Jessica Andersson och hemlig gäst
15 juli: Gunilla Backman, Anders Ekborg och hemlig gäst
22 juli: Andreas Johnsson och hemlig gäst
29 juli: LaGaylia Fraizer och hemlig gäst
5 augusti: Frida Öhrn, Kalle Moraeus och hemlig gäst

Vi hälsar er varmt välkomna till Tjolöholms slott och till Lasse på Slottet!

Arrangeras av Tjolöholms slott i samarbete med Westpoint Event.

Här kan du se svaren på de vanligaste frågorna.