Den 6-8 september anordnas en stickningsworkshop på Tjolöholm av 60 Garner Nord. Det blir ett exklusivt event med den kända brittiska stickdesignern Marie Wallin som har med sig sin nya stickkollektion för 2023. Under eventet har du möjlighet att sticka och inspireras tillsammans Marie W, Anna Leithe och andra på Tjolöholms Slott. Du bor i en av stugorna i den idylliska Allmogebyn och får uppleva historiens vingslag medan du stickar och har workshops på slottet. Du äter gott i den nationalromantiska Storstugan där kockarna brinner för kvalitet, närproducerat och säsongens variationer.

Investeringen för tre inspirerande dagar med Marie Wallin och Anna Leithe, boende och helpension är  7990 kronor per deltagare (Priset baseras på att man bor två personer per stuga). Eventuella allergier anges vid bokningstillfället
I priset ingår: workshop med Marie Wallin, garner till kursen (värde ca 1000 kronor), boende två nätter, helpension med frukost, lunch, middag, fika samt slottsvisning.

Slutsålt, kontakta 60 Garner Nord om du vill veta om det blir fler tillfällen.

Program 
Ons 6 september 12:00 Vi träffas på det kreativa Spinneriet i Lindome. Här kommer vi att äta en härlig lunch och besöka butiken 60 Garner Nord. Gemensam färd till Tjolöholms Slott (du kan åka tåg och buss till Spinneriet och sedan få plats i en bil för att åka vidare till slottet). Incheckning i våra stugor på Tjolöholm och känna in känslan av allmogebyn, slottet, trädgårdarna med hela detta fantastiska område. Kl.16.00 Gemensam fika och workshop med Marie Wallin börjar. 18.30 Gemensam middag i Restaurang Storstugan och stickmys.
Tors 7 september: 08.30 Frukost i Restaurang Storstugan och vi fortsätter med workshop. Efter lunch blir det guidad visning av det slottet. Workshop med Marie Wallin. 18.30 Gemensam middag i Restaurang Storstugan och stickmys.
Fredag 8 september  08.30 Frukost i Restaurang Storstugan därefter finns möjlighet till promenad på området och vi fortsätter med våra stickningar. Marie Wallin och Gwynneth är med oss hela tiden för att ge stöd och personliga berättelser, efter lunch avslutar vi med att vi visar varandra och diskuterar vår stickning. Vi beräknar att avsluta vid kl.14.00. Då har du möjlighet att åka förbi Spinneriet om det är något du önskar köpa med dig.