Julmarknaden är öppen 11-13, 18-20 och 24-27 november 2022. Vardagar kl 12-20, helger kl 10-18.

Julmarknaden på Tjolöholms slott – en jultradition sedan 1987

Välkomna till ett vintrigt Tjolöholm som lyses upp av tusentals juleljus! Ta med familj och vänner och skapa er egen julmarknadstradition tillsammans, med julklappsletning hos alla marknadsstånd och julinspirerad mat och dryck. Under ett besök kan ni ta del av eldshow, barnföreställning, musik och naturligtvis tomtefar som tar emot barnens önskelistor. Hantverkare och matutställare från hela landet visar och säljer småskaligt tillverkade produkter. Slottets vackra rum är juldekorerade och granen i stora hallen är klädd i vitt och silver, precis som på grevinnan Bondes tid.

Christmas tea

I slottsmatsalen serveras ett julinspirerat afternoon tea med sandwiches, scones och söta bakverk tillsammans med slottets egna julte. Du kan förboka din plats på Christmas tea i samband med biljettköp, och även använda biljettlänken om du vill lägga till Christmas tea utan att köpa entré samtidigt.

Entré till julmarknaden är 100 kr vardagar, 120 kr helger. Fri entré för barn upp till 14 år. Parkering 40 kr/fyra timmar.