Kungsbacka kommun tillsammans med Danske Bank hälsar företagare varmt välkomna till Tjolöholms Slott för ett mingel, prisutdelningar och Anders Borg på scen.

Vi hyllar entreprenörskapet i Kungsbacka och bjuder in till en lunch där priser delas ut, företagare kan mingla och få senaste uppdateringen om världsekonomin av Anders Borg, tidigare finansminister och idag kopplad till Stockholms universitetet med forskning inom makroekonomi och näringspolitik, berättar om risker och möjligheter som finns för entreprenörer i en global och föränderlig ekonomi.

Vi hyllar entreprenörer i Kungsbacka där priser till Årets företagare, Årets unga företagare och Årets utvecklingsföretag delas ut. Dessutom firar vi några av årets UF-företagare. Tid för mingel och för att träffa våra utställare finns också på programmet.

Tid: 4 maj klockan 11.30-14.00
Plats: Magasinet, Tjolöholms slott
Lunch: Matig sallad, kaffe och kaka
Pris: 395 kr inkl moms

Lunchen ingår i biljettpriset och innefattar en vegetarisk sallad med vatten, kaffe/te och muffins. Salladen innehåller vaccaost från halländska Vapnö, grönsaker, linser och havreris och serveras med en kapris- och pepparrotdressing. Salladen är laktos- och glutenfri. Dressingen (serveras separat) är laktosfri men innehåller ägg och senap.