På nationaldagen den 6 juni fylls slottets marker med liv och rörelse då evenemanget Family First anordnas på Tjolöholm. Pettson och Findus kommer hit och på scen framträder bland andra Dolly Style, Linnea Andersson och Pirates of Hunnebostrand. Ni kan utmana familjen i Superherorun, fotobomba tillsammans med evenemangets maskotar, tävla på käpphästbanan och studsa runt i hoppborgslandet - bland mycket annat roligt!

Family First är en utveckling av Barnens Dag, fast i en ny större förpackning. Förköp rekommenderas för den som vill vara säker på att få biljetter. Förköp kostar 140kr/person och alla över 3 år fyllda behöver en biljett denna dag. Eftersläpp på plats 180 kr/ person.

Mat & Fika

I Kafé Manegen erbjuds ett perfekt sortiment för barnfamiljer med pannkakor och kalla luncher, hela menyn kan fås som take-away för picknick i det fria. I Restaurang Storstugan i allmogebyn serveras vällagade rätter på närproducerade råvaror. Mitt emot Slottsbutiken hittar ni nya Glassboden som serverar både kulglass och pinnglass.

Program

10.00 Arrangemanget öppnar för dagen

11.00 Ason Bson Cson vår konferencier samt trollkarl hälsar alla välkomna

12.00 Pettson och Findus

12.30 Pirates of Hunnebostrand

13.00 Planeten

13.30 DJ Taggen

13.45 Linnea Andersson

14.00 Dolly Style (med efterföljande signering och fototillfälle)

15.30 Vi stänger för dagen

FAMILY FIRST anordnas av en extern arrangör. Det går också bra att fira Nationaldagen på Tjolöholm utan att delta i evenemanget. Alla slottets verksamheter är öppna.

Välkomna!