Välkommen till den första upplagan av Craft Beer & Spirits Festival på Tjolöholms slott!

Under två dagar förvandlas gårdsmiljön till en mötesplats för hantverksbryggerier och mikrodestillerier - och även för dig som uppskattar mat och dryck i kombination. Kom, träffa bryggmästarna, mingla, smaka och njut av den unika miljön. Vi lovar att det blir en upplevelse utöver det vanliga!

Festivalens centrum kommer att befinna sig i det anrika Magasinet tillsammans med en större uteservering i anslutning till området. Här kommer du att kunna lyssna på livemusik, möta likasinnade och avnjuta diverse drycker från de olika utställarna. Utöver detta finns även möjligheten för ett svalkande dopp i havet, ett besök till slottet och dess trädgårdar eller varför inte ta en härlig promenad i Tjolöholms vackra skogar?

Biljetterna säljs med olika entrétider

En entrétid innebär garanterad entré under det angivna tidsintervallet. Det finns tre bokningsbara tidsintervaller under festivalens två dagar, vardera på fyra timmar. Du har endast rätt till festivalområdet under tidsintervallet du köpt biljett till, men får givetvis stanna kvar på Tjolöholm längre än så.

RED TICKET, 250 kr: Fredag 17 juni kl 17.00-21.00

YELLOW TICKET, 250 kr: Lördag 18 juni kl 12.00-16.00

BLUE TICKET, 250 kr: Lördag 18 juni kl 17.00-21.00

GOLDEN TICKET, 500 kr: Båda dagarna, samtliga tider

Utställare

Vi är glada över att presentera en rad olika utställare, både från Sverige och från andra länder.

AKiA (Sverige)
Subbe bryggeri (Sverige)
Rocky point (Sverige)
Byaregården (Sverige)
Imperiebryggeriet (Sverige)
Hellcroft liquer (Sverige)
Björknäs (Sverige)
Beerium (Sverige)
Lakeside (Sverige)
Odd island (Sverige)
Fjäre gin (Sverige)
Caleidoskope (Danmark)
People like us (Danmark)
Observatoriet (Danmark)
Floem (Nederländerna)

We can share

Brewski (Sverige)
Friends (Sverige)
Sudden death (Tyskland)
Blech brut (Tyskland)
Benchwarmers (Sverige)
Hyllie (Sverige)
Brekeriet (Sverige)
Heavy metale (Sverige)

Mat

Vad gäller mat har vi dukat upp med olika alternativ för att det ska finnas något för alla. För dig som vill ha den riktiga festivalkänslan har vi Food Trucks uppställda på området, och för dig som vill sitta ner en stund i gott sällskap har restaurang Storstugan öppet för både lunch och middag. Vill du utforska och upptäcka fler delar av Tjolöholm under ditt besök? För dig har vi färdiga grillplatser nere vid stranden, där du kan se ut över en magnifik solnedgång till middagen!

Livemusik

EBBOT LUNDBERG live fredag 17 juni

Med en stor röst, karisma, humor och ett särpräglat uttryck hör Ebbot Lundberg till våra absolut främsta artister och det är med stor tillfredsställelse vi kan presentera ett framträdande på Beer & Spirits Festival fredag kväll.

Ebbot Lundberg har gjort sig ett namn som frontfigur i inte bara ett utan två av den svenska rockhistoriens bästa och viktigaste band. Med Union Carbide Productions kaotiska och provokativa rock'n'roll nådde han internationell kultstatus under andra hälften av 80-talet. Men det var med bandet som föddes ur Carbides spillror som Ebbot lade världen för sina fötter på allvar.
The Soundtrack of Our Lives bildades 1995 och släppte året efter sitt debutalbum ”Welcome to the Infant Freebase” som prisades med en Grammis för Årets nykomling.
I Ebbots musikaliska universum samsas kosmiskt psykedeliska utsvävningar med en högst jordnära fysisk attack. Subtila popmelodier och ren, okontrollerbar urkraft. I hans konstnärskap finns en stor frihet och öppenhet för olika samarbeten och musikaliska uttryck.

JONAH LAKE live lördag 18 juni

Jonah släppte sin debutskiva 2013 och sedan dess spelat sin musik från Lofoten i norr till Spanien, Portugal, Sri Lanka, England, Tjeckien och Nya Zeeland på andra sidan planeten. Melodisk, akustisk reggae blandat med rock, blues och folk. Detta blir Jonah Lakes första officiella svenska konsert på 3år. Texterna handlar om frihet, resor, kärlek, havet och längtan. Vid sidan om har Jonah även haft ett rockband i Spanien, spelat in en singersongwriter skiva och en akustisk skiva på svenska.

Du som vill stanna över natten

Checka in i någon av våra stugor i Allmogebyn (från 725 kr pp i delad stuga) eller stanna över natten med husbil (185 kr/dygn).

Ställplats kan köpas till i samband med biljettköp och våra stugor bokar du enkelt här. 

För dagsbesökaren

Ni köper enkelt er en plats på abonnerade bussar som tar dig direkt till Tjolöholms Slott från Kungsbacka station. Pris 150 kr t/r. Bussbiljett läggs till som artikel vid biljettköp.

Övrigt

Evenemanget har 18 års-gräns. Det ingår ett provglas i entrébiljetten. På plats köper man provsmakningskuponger. Endast kortbetalning.