Under jullovet den 25 december- 7 januari har vi slottet öppet varje dag från klockan 11 till 16.

I slottets matsal öppnar vi restaurang och kafé där vår meny lockar med läckra soppor, härliga rätter, utsökta desserter och frestande bakverk. Slottet är den perfekta platsen för att njuta av god mat och lyxigt fika. Missa inte att upptäcka slottets unika miljöer, design och alla innovationer på egen hand eller på en guidad visning. I slottets hall väntar ett noga utvalt sortiment av unika produkter från Slottsbutiken. Ta med dig ett minne från ditt besök och hitta de perfekta presenterna för dina nära och kära.

Klicka här för att se slottsmatsalens meny.

Ge dig själv tid för en avkopplande promenad i de vintervackra trädgårdarna och upplev den förtrollande julbelysningen som omger slottet. Njut av natursköna områden som inbjuder till avkoppling, motion och roliga aktiviteter. Blir det snö finns en pulkabacke med fantastisk utsikt över Kungsbackafjorden vid slottet.

Öppettider i mellandagarna: varje dag 25 december 2023 – 7 januari 2024, klockan 11-16

Fira jul och nyår med en stämningsfull stund i Tjolöholms vackra slottskyrka! På julafton klockan 17 leder komminister Helena Högberg Särndahl julbön i Slottskyrkan. En körgrupp och musiker med viola bjuder på vackra toner. På nyårsafton klockan 16 hålls nyårsbön med prosten Ingvar Bengtsson och Fjärås kyrkokör i Slottskyrkan.

Guidad visning i slottet:

Slottsvisit på egen hand: