På Tjolöholm anordnas varje år ett flertal större och mindre evenemang. De största egenproducerade evenemangen är julmarknaden med över 30 000 besökare, skördefest och påskäggsjakt, dessutom tillkommer en rad externa evenemang som exempelvis konserter. Nu söker vi dig som vill arbeta med att utveckla, projektleda, planera och koordinera våra stora som små event.

Du kommer i huvudsak att arbeta med:
– Stora evenemang i egen regi som Tjolöholms julmarknad, skördefest och påskäggsjakten
– Externa evenemang som mässor, utomhuskonserter och utställningar
– Företagsevenemang
– Programverksamhet i egen regi såsom olika kurser och sommarprogram för våra besökare.

Vi söker dig som vill skapa och genomföra evenemangupplevelser som riktar sig främst till barnfamiljer, ofta bestående av tre generationer som vill uppleva något tillsammans. Du uppskattar att arbeta på ett besöksmål med många olika reseanledningar och har förståelse för miljöer med speciella krav som kan ställas utifrån det. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att förmedla platsens värde till externa aktörer och att söka upp utställare till våra egenproducerade evenemang.

Du bör ha tidigare erfarenhet att utveckla, projektleda, budgetera och arbeta med evenemang, både publika och B2B. Vi vill att du har god erfarenhet av värdskap/service till besökare av just upplevelser. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom event/marknadsföring/projektledning.

Du ska vara duktig på att sälja och att samordna, både mellan Tjolöholm och externa parter och mellan Tjolöholms olika avdelningar. Internkommunikation är en viktig del i arbetsuppgifterna. Du ska ha en känsla för marknadsföring och vara duktig på olika digitala kanaler.

Arbetet som eventkoordinator kräver prioriterings- och samarbetsförmåga samt öppenhet för utbyte av kunskaper och erfarenheter och inte minst att jobba mot en uppsatt budget. Som person är du strukturerad, kommunikativ och ansvarstagande. Du har lätt att samarbeta, är kreativ, engagerad och driver ditt arbete framåt på egen hand.

Du måste ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, samt ha goda kunskaper i Microsoft Office 365.

I tjänsten ingår helg- och kvällstjänstgöring under främst evenemang. B-körkort krävs.

Om anställningen

Tills vidare-anställning, med provanställning 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 17 februari. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Personligt brev samt cv skickas till Elisabeth Elfström, HR-chef, på elisabeth.elfstrom@tjoloholm.se. För frågor om tjänsten, kontakta vd Patrik Olderius på 0707-46 74 32 eller patrik.olderius@tjoloholm.se.

Om Tjolöholm

Tjolöholms slott stod klart 1904 och är idag ett populärt besöksmål på den halländska kusten med slottsvisningar, internationellt kända trädgårdar, stora naturområden med vandringsleder, strand, serveringar, butik och boendeverksamhet. Varje år kommer över 200 000 besökare till Tjolöholm, inte minst för att uppleva Tjolöholms populära evenemang. På Tjolöholm arbetar idag 27 personer som fast anställda och många fler tidsbegränsat anställda med att skapa minnesvärda upplevelser som berikar människors liv.