Samarbetspartners med exklusiva erbjudanden till Tjolöholms brudpar.

Lovely Flowers

Lovely Flowers ansvarar för slottets blomsterarrangemang och till bröllopet erbjuder de brudparet 10 % rabatt på bröllopsblommorna (brudbukett, näbb-buketter m.m.).

0733-30 50 15 eller facebook.com/lovelyflowersbyvalandsflorister

Fotograf Benny Ottosson/Ottossonphoto

En enda bild kan vara vacker, men en serie bilder som formar er berättelse i ett fantastiskt vackert bröllopsalbum är en investering. Och den ska vara i många, många år. Benny berättar om er dag med sin konstnärligt klassiska stil och vackra bilder. Han fångar tårar, skratt, kramar, barn, gäster och han förevigar talen, när ni skär tårtan och när ni virvlar runt i brudvalsen. Tillsammans med sin fru kommer han att få er att slappna av och njuta av dagen och fotograferingen. De har varit tillsammans i 40 år och vet att det går att ha ett långt och lyckligt förhållande!

Benny Ottosson erbjuder Tjolöholms brudpar 10 % rabatt på bröllopsfotograferingens paketpris. Uppge koden TJOLÖHOLM när ni bokar.

0708-519161, www.ottossonphoto.com. Läs mer om Bennys fotograferingar i hans blogg.

Evelinas Foto

”Er bröllopsdag, en utav de bästa, lyckligaste, roligaste, härligaste och mest kärleksfulla dagarna i ert liv. Dagen då ni står i centrum, dagen ni delar med varandra och lovar att älska varandra resten av livet. Självklart ska denna dagen förevigas på bild. Jag gifte mig själv i Augusti 2017 och nu förstår jag verkligen vad det är ni brudpar går igenom. Alla känslor som bubblar på en gång.  All kärlek ni känner, all lycka som väller över. Alla tårar som rinner, alla skratt och alla minnen. Wow! Att få vara med på ett bröllop vare sig det bara är porträtt eller en heldag med förberedelser och dans är bland det bästa jag vet. Att få vara med och dela all den glädje och lycka som ni delar med era nära och kära på er stora dag är helt underbart! Att veta att ni värdesätter er dag så mycket att ni vill att jag är med och förevigar den. Att veta att ni kommer kunna gå tillbaka om 50 år och visa bilderna från ert bröllop för era barnbarnsbarn. Det är för mig helt fantastiskt!”

Evelina erbjuder Tjolöholms brudpar 10 % rabatt på bröllopsfotograferingen. Läs mer om Evelinas Foto här.