Samarbetspartners med exklusiva erbjudanden till Tjolöholms brudpar.

Fotograf Jessica Lund

Jessica Lund arbetar som etablerad fotograf i Stockholm sedan 1999 och har fotograferat många underbara bröllop och lyckliga brudpar. Hennes bildstil är stilren, klassisk och drömsk. Tjolöholms vackra slott med trolska omgivningar gör att Jessica gärna fotograferar ett bröllop här och hon reser gärna för att hjälpa dig med vackra och ljusa bröllopsbilder från er lyckliga dag. Jessica erbjuder Tjolöholms brudpar 10 % rabatt på bröllopsfotograferingen.
070-623 76 23, www.jessicalund.se

Fotograf Benny Ottosson/Ottossonphoto

En enda bild kan vara vacker, men en serie bilder som formar er berättelse i ett fantastiskt vackert bröllopsalbum är en investering. Och den ska vara i många, många år. Benny berättar om er dag med sin konstnärligt klassiska stil och vackra bilder. Han fångar tårar, skratt, kramar, barn, gäster och han förevigar talen, när ni skär tårtan och när ni virvlar runt i brudvalsen. Tillsammans med sin fru kommer han att få er att slappna av och njuta av dagen och fotograferingen. De har varit tillsammans i 40 år och vet att det går att ha ett långt och lyckligt förhållande!

Benny Ottosson erbjuder Tjolöholms brudpar 10 % rabatt på bröllopsfotograferingens paketpris. Uppge koden TJOLÖHOLM när ni bokar.

0708-519161, www.ottossonphoto.com. Läs mer om Bennys fotograferingar i hans blogg.

Evelinas Foto

”Er bröllopsdag, en utav de bästa, lyckligaste, roligaste, härligaste och mest kärleksfulla dagarna i ert liv. Dagen då ni står i centrum, dagen ni delar med varandra och lovar att älska varandra resten av livet. Självklart ska denna dagen förevigas på bild. Jag är med er och fångar era ögonblick på er stora dag.”

Evelina erbjuder Tjolöholms brudpar 10 % rabatt på bröllopsfotograferingen. Läs mer om Evelinas Foto här.